VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1741 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:57
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.05.2008, 20:01

Jurila se sa Kikijem, dok nismo popadali... ...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1742 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:53
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 10.05.2008, 20:42

...dovela dete kuci, iskijala dusu, potrosila 7 miliona maramica za nos i nagutala se lekova protiv polenske alergije...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#1743 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 01:47

Celo popodne smo bili u jednom veeelikom parku. Neko dete mi je odvalilo bubreg dok sam se spustala niz tobogan...nije sacekao da sidjem nego se spucao u mene brzinom svetlosti Posle smo se izlezavali na cebencetu i uzivali dok feget nije poceo da peva. Tad je bio fajronAt.
Sad gledam indijance kako se valjaju po tepihu, nemaju snage da ustanu
A ni ja nisam daleko od odlaska u krevet...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#1744 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:50
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 01:53

Malo pevala malo džuskala malo pelina za dušu...

staro
  (#1745 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 21:56
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 05:56

Prešla veliki istočni maraton.

staro
  (#1746 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 17:12
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 09:12

Cimnula kumu da vidim 'oćemo li ići na tvrdjavu, u NS. Pa sad čekam da se javi..

staro
  (#1747 (permalink))
alokin74
Veteran
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 22:47
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 09:25

Spavao

Slušam tišinu ... i pokušavam da je razumem ...

staro
  (#1748 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 17:12
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 11:08

Oprala kosicu. Da bude lepa i čista.

staro
  (#1749 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 22:49
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 12:33

Stavila ručak u rernu,skuvala drugu kafu i evo me...

staro
  (#1750 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 20.11.2008 16:42
Pol: Muško
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 11.05.2008, 18:31

Bio da ratifikujem svoju odluku na super tajnom glasanju!!!
Da i ja,kao,nekom zaprzim cobru!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!