VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1651 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:53
Pol: Žensko
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 26.04.2008, 08:08

oprala zubice i skuvala kafu

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1652 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:49
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 26.04.2008, 08:13

...oprao zubice....i cekam N_ da ustane da skuva kafu...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#1653 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 22:21
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 26.04.2008, 09:03

Oprala zube...presvukla se...i cekam svoje cedjeno voce ()

staro
  (#1654 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 26.04.2008, 09:21

Probuđen, dobio skuvanu kafu... od mame , i sad palim kola i vozim je na pijacu da dokupi ono što joj još nedostaje od namirnica za jel'te praznike... (3. put dokupljuje )

(Nema niš' za dž... samo starsica nudi batake za dž )

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#1655 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 18.11.2008 19:13
Godine: 28
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 26.04.2008, 12:07

Gledala TV....vec evo drugi dan........,a svi dobro znaju da ja ne volim TV....ali sta cu......ja sam ipak samo gost....

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#1656 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 26.04.2008, 21:13

zavrsila tortu i stavila bubicu na spavanje

staro
  (#1657 (permalink))
neleprvi
Početnik
neleprvi će uskoro postati poznat članneleprvi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.02.2008.
Poslednji login: juče 10:41
Godine: 31
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 26.04.2008, 21:17

bio u kladionici da uplatim tiket i otisao po namirnice...

Filmofil !

staro
  (#1658 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 27.04.2008, 20:45

bila sam na seoskoj tekmi koja se odigrava svake godine za Uskrs a tekma se odigrava izmedju Zlacana i Cograna uglavnom, davno jos su se jos mestani sela moga podelili na dva dela, tj. podelili su selo na Zlacanski i Cogranski deo granica je Boze moj, glavna ulica.. i onda se za Uskrs sastanu dva tima u Vajomingu (deo sela koji zovemo tako ) na improvizovanom fudbalskom terenu i odigrava se tekma
inace.. ja sam Cogranka i pukli su Cograni..
i posle tekme ide narodno kolo koje se ficula dele se jaja, pije se za dz.. milina

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#1659 (permalink))
shacky
medeno srce

Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 28.04.2008, 08:14

ustala, oprala zubice...

staro
  (#1660 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 20.11.2008 16:42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 28.04.2008, 11:14

doleteo do kompjutera....
nesto me nateralo da se nakacim na VC???!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!