VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1441 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 21:54
Pol: Žensko
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.03.2008, 20:53

isla kod majke.....popila kafu i tutnula joj kupus i mleveno da nam ocas posla zavije sarmu za sutra.....i igrala se sa psetom koje je nacisto poblesavilo od srece sto me vidi....jbg...gde da ga udenem u stancic na krovu kad ova prekoputa ima macku......

ploviti se mora i bez broda

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1442 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 22:21
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.03.2008, 21:03

Maloo sam učila...pa sam napravila pitu...i sad čekam dragog da dodje na večeru

staro
  (#1443 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 22:24
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.03.2008, 21:04

...biJo na onom drugom saJtu...igrao se...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#1444 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 21:54
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 20.03.2008, 21:06

znaci,da trkom odem dok nije obrisaTo? a?
ajd dobro...

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#1445 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:48
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.03.2008, 09:05

Bila na pijaci da kupim jaja za farbanje

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#1446 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.03.2008, 09:12

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Bila na pijaci da kupim jaja za farbanje
Zjuuu vec si bila na pijac'? Babo jedna

Ja sam se probudila u 7... naocare za sunce su mi bile pri ruci pa sam ih natakarila na oci mrzelo me da ustanem i da spustim roletne i teglila se po krevetu do 7.30...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#1447 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:49
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.03.2008, 09:14

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku

Ja sam se probudila u 7... naocare za sunce su mi bile pri ruci pa sam ih natakarila na oci mrzelo me da ustanem i da spustim roletne i teglila se po krevetu do 7.30...
...'si teglila levu ili desnu?...ili obe?...

...oprah zubiće...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#1448 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:48
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.03.2008, 09:17

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Pa da, viš kako sam vredna odnela sam dete u zabavište pa usput ošla na pijac

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#1449 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:49
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 21.03.2008, 09:18

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku
Pa da, viš kako sam vredna odnela sam dete u zabavište pa usput ošla na pijac
...kad da dodjem na farbanje...

...četkam garave......dimnjake...