VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1291 (permalink))
The Gunslinger
Iskusni forumdžija
The Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamantThe Gunslinger je dijamant

Član od: 04.03.2008.
Poslednji login: 01.08.2008 14:02
Pol: Muško
Godine: 16
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.03.2008, 10:53

Probudio sam se.

Guns don't kill people.

I do!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1292 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.03.2008, 11:01

Napravila doručak bandi

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#1293 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Godine: 20
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.03.2008, 18:49

imala mucan razgovor.. bem mu mene kad sam sam nedokazna..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#1294 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 19:11
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.03.2008, 22:09

prala sudove posle vecere

Kad bi meni dali kisobran, ja ga ne bih potrosio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slucajno sam.

staro
  (#1295 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: juče 00:23
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 05.03.2008, 22:56

Odgledala košarku,momke okupala i spremila u krevet,a ja se dočepala kompa...

staro
  (#1296 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: juče 20:48
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 06.03.2008, 00:30

...kupao sam patku...

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#1297 (permalink))
Alexander 37
Poznata faca
Alexander 37 obasjava toplim zrakom SuncaAlexander 37 obasjava toplim zrakom SuncaAlexander 37 obasjava toplim zrakom SuncaAlexander 37 obasjava toplim zrakom SuncaAlexander 37 obasjava toplim zrakom SuncaAlexander 37 obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 25.10.2007.
Poslednji login: juče 02:57
Godine: 22
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 06.03.2008, 00:36

Gledao velikog brata.....

staro
  (#1298 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Godine: 20
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 06.03.2008, 03:38

vecerala.. i lupetala, imala sam inspiracije..
sedela keva sa mnom, posto ne volim sama da jedem, i otvorim pavlaku, kad ono, dlaka u njoj ja popizdim i gledam kako da je dohvatim a da se ne umazem sva, i prokomentarisem: "Otkud jbna dlaka u jbnoj pavlaci.. (uz jos par psovki koje ne bih ovako.. )" i kaze mi keva kroz zezanje: "Pa verovatno od krave, sine" a ja vec na kraju zivaca: "Aha, od krave, ali one sto je pakovala pavlaku.." i bum, keva urla, cale silazi da jede, cuje pricu pocinje da se smeje, baba isto kad smo joj podviknuli malo sta se desilo..
bem mu pavlaku..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#1299 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 02.09.2008 10:59
Godine: 28
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 06.03.2008, 09:47

samo skuvala kaficu

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#1300 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 06.03.2008, 09:54

popila konjsku dozu kofeina, biti ce valjda dovoljno za narednih par sati

nattydread is coming to dinner