VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#111 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Pol: Žensko
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 07:54

Vijala bubasvabu po kupatilu
Ali sam je pre toga pitala:"Otkud ti ovde avetinjo?!"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:39
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 07:57

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Vijala bubasvabu po kupatilu
Ali sam je pre toga pitala:"Otkud ti ovde avetinjo?!"
...možda je moja kućna... ...meni je pobegla pre neki dan... ...jel ima ogrlicu sa imenom "bušvaki" ?....

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#113 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 08:04

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...možda je moja kućna... ...meni je pobegla pre neki dan... ...jel ima ogrlicu sa imenom "bušvaki" ?....
Mogla sam i da pretpostavim cim je bila tako debela, mora biti da je neka tvoja fela
A ogrlica je izgubljena negde u okrsaju na prvoj liniji fronta
Zao mi je lave

staro
  (#114 (permalink))
lav71
mudorator
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 00:39
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 08:06

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Mogla sam i da pretpostavim cim je bila tako debela, mora biti da je neka tvoja fela
A ogrlica je izgubljena negde u okrsaju na prvoj liniji fronta
Zao mi je lave
...sad moram da nabavim drugu i ponovo da je dresiram....

...ako već moraš da progutaš.... ...ne mućkaj u ustima dugo...

staro
  (#115 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 00:34
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 08:22

Skuvala kafu, spremila doručak za Kikija... i eto me...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#116 (permalink))
**princess**
**CicaMaca**
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 13:35
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 15:53

bila u sudiju, spremali se za svirku

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#117 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 19:57
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 17:36

Napravila kolač

staro
  (#118 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 18:11

cimala se nešto non-stop, nikako pošteno da se ulogujem

nattydread is coming to dinner

staro
  (#119 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.04.2007, 18:54

trazhila patike po radnjama i bila na masazhi

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#120 (permalink))
lav71
mudorator