VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#91 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 15:37
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 14.04.2007, 15:37

probudila se svježa, odmorna i ispavana, popila kafu, održala čas a i onako usput maloj zabiberila jedan domaći, ručala, oprala suđe, nahranila kerove, zapalila cigaru i šmugnula u kafanče...

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#92 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 22:58
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 14.04.2007, 18:25

...bio u šetnji sa neuhvatljivom...(koliko god to zvuči nemoguće)...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#93 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 14.04.2007, 19:07

Bila u Futogu pored Dunava...kuvali smo kotlic, vozili se camcem...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#94 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 22:21
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 14.04.2007, 19:24

Bila u setnji sa zverkom... i pojela porciju mlecnog sladoleda

staro
  (#95 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:56
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 14.04.2007, 19:51

Bila sam kod Goge

staro
  (#96 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 14.04.2007, 23:03

Bila sam na selu ,malo se umorila,kad sam dosla kuci zalila basticu,bila kod moje male Milice i eto...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#97 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.04.2007, 00:10

pa upalila komp.... svasta...kakvo pitanje..

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#98 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.04.2007, 09:32

...dovezao klince...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#99 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:56
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.04.2007, 10:09

skuvala kafu

staro
  (#100 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:57
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 15.04.2007, 10:12

brzinom svetlosti sredila stan...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.