VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#2341 (permalink))
morpheo
The One
morpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimum

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 22:48
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.10.2008, 15:22

Pre nego shto sam se (drugi put) ulogovao, posetih kladionicu, te sad posmatram katastrofalne posledice svog delovanja

Have you ever had a dream that you were so sure was real?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#2342 (permalink))
carobnica
Novi član
carobnica je na dobrom putu

Član od: 17.07.2008.
Poslednji login: 08.11.2008 22:07
Pol: Žensko
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.10.2008, 15:22

kaficu popila

staro
  (#2343 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 22:30
Godine: 31
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.10.2008, 16:10

Sad sam malo dremnula i vidim da se nisam ni odjavila.Inace ceo dan ne mogu da dodjem na red za komjuter od sina.Taman krenem,a on bi da puca kokoske.Sta cu...popustim mu.Bas kad je on zaspao i mene nesto savladalo.I gle cuda,cim sam sela i on se probudio.Bice da cu brzo zavrsiti.

Sa mnom ima neka greska,lice mi se stalno smeska.

staro
  (#2344 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.10.2008, 19:30

smarala sam se.. planirala sam da se danas izvaljujem u krevetu ceo dan, a drugarica me izvukla napolje, lep je dan Boze moj.. ma boli me uvo, bio je savrsen dan za prezderavanje i spavanje.. a da, bila sam na utakmici, bolje da nisam, samo sam se smorila
molim lepo, ipak cu da izadjem opet iz kuce, jebo me pikado i kad ne znam da kazem Ne..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#2345 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:52
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.10.2008, 20:24

Šetala none po Novom Sadu

staro
  (#2346 (permalink))
Kal_el
spermen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 11:28
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.10.2008, 20:29

Bijo u Kikindi i vido koşçatog slona i pitu od 101 metera
i jeo ribicu u Beçeju ...

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Ştr(i)cam zbunove po baştama , alat nosim sa sobom

staro
  (#2347 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 17:12
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 12.10.2008, 20:52

Prepisivala rezultate..

Citat:
Kal_el kaže: Pogledaj poruku
Bijo u Kikindi i vido koşçatog slona..
mislish, koshchatog mamuta?

staro
  (#2348 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 22:50
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.10.2008, 08:39

Ispratila goste i spremila kuću...sela da uz kaficu čituckam šta ima novo, jer ceo vikend nisam kafenisala sa vama...

staro
  (#2349 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:53
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.10.2008, 11:39

...pristavila supicu, napravila kolače, spremila piletinu za pohovanje, raširila veš i ubeđivala stariju gospođu da nema potrebe za smanjenjem brojnosti prasića jer ne pravim svatove već dečiji rođendan

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#2350 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 22:06
Odgovor: Šta ste radili, pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 13.10.2008, 13:19

Došla na šalter E.Distribušn pre šalterske radnice.

... ...
... inače baš volim ponedeljak ...

</