VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#11 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 22:21
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 09:58

Tuširala se,skuvala kafu,spremila bubici doručak,presvukla je i sad me evo da uz VC popijem prvu jutarnju...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:57
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 11:14

Šetala sa Kikijem, uživala u osmesima...

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#13 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 22:47
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 11:15

...okupao se...da vam mirišem lepo....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#14 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 01:19
Godine: 26
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 11:19

Spavala čvrstim snom.

staro
  (#15 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Godine: 19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 12:02

prejela se

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#16 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 12:12

doruckovala sa roditeljima i ispakivala poklone

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#17 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 13:51

spavala sam,onda zvala me mama,malo smo pricale,skuvala kaficu,stavila sochiva,i sad sedim i razmisljam sta da radim

No me toques

staro
  (#18 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 22:47
Godine: 37
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 13:55

...bio kod kuma da mu priključim novi TV...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#19 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 15:37
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 14:30

probudila se šlogirana jer sam sinoć lumpovala, onda sam doručkovala, pa sam čitala knjigu, pa sam ručala, pa sam oprala suđe, pa sam pojela kolač, zapalila cigaru i šmugnula u naše kafanče...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#20 (permalink))
Kal_el
spermen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 11:28
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.04.2007, 14:34

Nedeljom ... rekreacija u prirodi sa krupnim sisarom

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Ştr(i)cam zbunove po baştama , alat nosim sa sobom