VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1841 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Pol: Žensko
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 31.05.2008, 22:43

dosla kuci umorna i tuzna...danas je bio tuzan dan ...pre godinu dana smo izgubili voljenu osobu...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1842 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 20:17
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 31.05.2008, 23:05

Slala mailove... Drugarici sam verovatno opet zatrpala mailbox!!! Al' ne mogu da odolim kada naiđem na nešto što mi se sviđa...

staro
  (#1843 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 01.06.2008, 05:56

Gledala filmove. The snow walker i konacno odgledah Americkog gangstera. Imacu mokre snove zbog radi Denzela.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#1844 (permalink))
Isahara
Štefica Cvek
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 15:34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 01.06.2008, 11:47

Besnela...
Komšija kreten nedeljom u 8h našao da vari i ruši kuću..

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#1845 (permalink))
love hunter
skywalker
love hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimumlove hunter je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: danas 22:24
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 01.06.2008, 11:57

Ko je to ljutio malog swatkisha....

....a sada malo bruTalnosTi: jutros sam pomagao komshiji da ushtroji (iliti kastrira) veprove...doshao chika majstor, secnuo par puta, kohones ispadoshe, podvezao konchicem, sipao prashkic, stavio jod i to je to...veprovi sad grokcu falsetom...

...isti, poseban, slobodan, samo svoj...

staro
  (#1846 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 17:12
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 01.06.2008, 14:49

Ručala i oprala sudove.

staro
  (#1847 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:31
Godine: 33
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 01.06.2008, 16:24

Popila sam kafu sa vama pa sam otišla na pijacu po poklon za rodjendan, tamo sam odlučila da ću da kupim ručak (pileći bataci sa roštilja )
Kad sam se vratila pobacala veš na pranje, skinula zavese, ispeglala košulje za posao, malo brisnula prašinu, usisala, prebrisala parkete, malo manula metlom po dvorištu....

E sad mogu didem da spavam

staro
  (#1848 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 20.11.2008 16:42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 01.06.2008, 21:08

gledio tevelizor...luckao sutlijas...i odmeravao monitor..hocu necu hocu necu...
i evo meeeeee

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

staro
  (#1849 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:53
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 02.06.2008, 08:40

Odvela sina u školicu, provozala se bajsom, pazarila, popila kafu i tako...

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#1850 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 04.06.2008, 18:56

e, bila sam na bazenu, overila sam ga, i napunila usi vodom, hlor mi je u svakoj pori tela, idem da se tusiram, gotova sam

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..