VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1781 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 14:11
Pol: Žensko
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 01:58

radila sam...joj,nebitno.
Kako ti je lepa cera!!!I kosicu ima!

Bravo tata!Jeste da ne glasas,ali bar nam natalitet dizes i to kako...

p.s.dobro je da ima nosic na mamu

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1782 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 02:05

Citat:
Drina kaze:
Jeste da ne glasas,ali bar nam natalitet dizes i to kako...
mala je preslatka

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#1783 (permalink))
triViALna
Iskusni forumdžija
triViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimumtriViALna je dostigao maksimum

Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: 20.11.2008 11:19
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 02:07

Ja biK samo da se potpisem ispod DrincHe!

NeronChe - od danas svaki dan da radis to pre nego se ulogujes na VC ili gde god - je l' jasno!

Never confuse movement with action.

staro
  (#1784 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 22:26
Godine: 44
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 02:07

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
radila sam...joj,nebitno.
Kako ti je lepa cera!!!I kosicu ima!

Bravo tata!Jeste da ne glasas,ali bar nam natalitet dizes i to kako...

p.s.dobro je da ima nosic na mamu

Ne glasa ni za mene niko... Odem jutros pod stresom da dignem dete i ostadoh do 19.30 u Obrenovcu... Ubijem se malo i dovezem kući i zaspim,probudim se pre sat... malo duplo vidim slova,ali jbg...

Nego čujem u hodniku dok sam ih čekao dvoje se 'svađaju' kako će im se dete zvati Nadja ili ne znam koje drugo ime beše u opticaju... i rešim da se ova moja zove Nađa što se naravno prihvati posle sat vremena jednoglasno,a trebalo je kao Milica... Imperatorski i demokratski... Čudo ima kosicu da nema dalje,a ćuti kada je ja uzmem u naručje što mene emotivno uzdrma i ovako surovog... još me glaba po faci i vratu,tražeći sisu valjda,ali zaspala je meni u rukama...

Aha nosić... tako se svi teše do puberteta,pa to nam je zaštitni znak brenda bre... Izlog i prodavnica...

staro
  (#1785 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 02:10

pa njoj bre nema sta da bude u prodavnici
ili to treba i kod zena tako?

Poruku je izmenio Goga, 16.05.2008 u 06:43. Razlog: Citat

staro
  (#1786 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 22:26
Godine: 44
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 02:21

Pa krivo joj što nema zaštitni znak u 45-oj godini poput mog,a ne odnosi se sve što napišem na žensku decu koju imam na lageru pošto imam i muških...

I da... sva deca liče na mene i to mnogo... nabija mi komplekse... pod stare dane krivo joj što nisam lep...

p.s. nemoj da me teraš da skeniram svoju sliku iz Nikolinog doba,pa ćeš se čudu čuditi...

Poruku je izmenio Goga, 16.05.2008 u 06:43. Razlog: Citat

staro
  (#1787 (permalink))
starsica
zZabac..

Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 02:27

stvarno, totalno sam zaboravila da imas i muski podmladak
necu da te teram, verujem na rec

a cerka stvarno pljunuta na tebe..

staro
  (#1788 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 17:12
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 14:36

Pravila sokić, sirup od zove.

al sam vredna, a?

staro
  (#1789 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 21:51
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 16.05.2008, 15:41

bila u setnjici sa dragim

smesi se... sutra ce biti gore

staro
  (#1790 (permalink))