VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe?
staro
  (#1721 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 22:38
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 07.05.2008, 20:32

Odgledala fudbal Mnogo smo jaki!!!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#1722 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 07.05.2008, 21:33

kopala po bastici

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#1723 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 07.05.2008, 23:28

Imam tu jednog pedera beogradskog s kojim sam danas tabanala po gradu, noge mi otpadose. Prvo smo uleteli u ogromnu prodavnicu igracaka gde smo se potukli nekim sundjerastim toljagama i razbila sam ga
I posto sam pobedila, vodio nas je u poljsku poslasticarnicu na kolace
Jeli smo dok nam nije pozlilo. I sad smo kuci, izvalili smo se kao prasici i gledamo "Friends"
Necu jesti nista naredna 2 dana.

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#1724 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 21:54
Godine: 42
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.05.2008, 00:20

dobila sam aritmiju od budale.....pa sam popila lekove i sela da peglam.....gomilu vesa sam ispeglala i usput odgledala film.......ocas posla potomku zamesila testo za picu,poslagala sta se naslo u frizideru i ispekla....
on spava a ja brekcem
bitno da je ves opeglan
budali sam poslala poruku:Ti si budala

i tako...

ploviti se mora i bez broda

staro
  (#1725 (permalink))
alokin74
Veteran
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 22:35
Pol: Muško
Godine: 34
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.05.2008, 00:29

Bio na koncertu Zdravka Colica u Sremskim Karlovcima

Slušam tišinu ... i pokušavam da je razumem ...

staro
  (#1726 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 17:12
Godine: 24
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.05.2008, 13:52

Vozala se bajsom do grada.. popila kafu, bila u banci, platila adsl, kupila crviće, kupila knjigu...
Samo trošim pare.

staro
  (#1727 (permalink))
Tami80
trag u beskraju
Tami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen članTami80 je savršen član

Član od: 30.01.2008.
Poslednji login: 18.11.2008 19:13
Godine: 28
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.05.2008, 14:19

Suncajuci se ucila u basti.......u prevodu,spojila lepo sa korisnim.

" Ljude treba suditi samo po njihovim vrlinama , a ne po njihovim manama; medjutim,po vrlinama nas ocenjuju samo nasi prijatelji, a nasi neprijatelji nas ocenjuju samo po nasim manama."

staro
  (#1728 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Godine: 46
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.05.2008, 15:07

malo sam se picnula Cupala se za obrve i tako to!

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#1729 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.05.2008, 16:27

kosila sam travu.. tri sata cirke..
nemam mi ravne..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

<
staro
  (#1730 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 22:48
Godine: 29
Odgovor: Šta ste radili pre nego što ste se ulogovali na Vcafe? - 08.05.2008, 21:31

Bila sa klincima na Đavi

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.