|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Čudnog li vremena... |
|
Odgovor: chudnog li vremena.. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: chudnog li vremena.. -
29.04.2006, 11:31
Doova neki loodi vetar, evo, uplaši mi zavesu, pobeže kroz prozor! Sad ću malo izađem da mi namesti friz!
![]()
|
|
|
|
|
|
Jolly Roger
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 05.11.2008 01:09
Pol: Muško
|
23.06.2006, 05:22
Kisa,munje,gromovi i tornada celu noc
ustanem ti ja jutros,sunce pici ko ludo u podne oblaci se sastavili ko da ce znate vec sta da pada i onda je to palo i jos uvek pada![]() |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:58
Pol: Muško
Godine: 27
|
23.06.2006, 08:45
sad ce ponovo pojedinci da se bune kako dijaspora samo kuka na vremenske (ne)prilike
kod mene prvo je sinoc lupila neka oluja, koju sam ja ladno prespavao i nista nisam cuo... vele bilo ko u horor filmovima, jos nam samo neko drvo hvalilo da uleti u stan... e ondak ga danas upeklo vlaga ni manje ni vise vec 95%... jebote nemamo vise vazduha, udisemo vodu i sad ponovo pljusti ko ludo, a sjutra najavili veselih 90F ![]() |
|
|
|
|
|
impresario
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:57
Godine: 34
|
živo me zanima, kakvo će leto biti, uzevši u obzir da zimu nismo ni imali... danas najavljuju oko 20 stepeni C...
Izgubila nam se zima negde... ![]() Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 15:37
Godine: 34
|
05.03.2007, 20:13
meni se za ljeto javlja neka najezda komaraca, buba i ostalih sitnih životinjka...samo da ne bude malarije
![]() |