VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Jasno k'o dan!?
staro
  (#1 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 22:50
Pol: Žensko
Godine: 33
Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 11:28

Neverovatna nebuloza,
totalno nepotrebno pitanje koje u sebi sadrži ogromnu količinu nelogičnosti, gluposti,
totalne neinformisanosti lišeno i najmanjeg traga neophodnosti postavljanja.

Onaj ko ga postavlja ili nije svestan o čemu ste pola sata pričali pa mu je palo na pamet da takvim glupim pitanjem pokušava da pokaže svoj nivo inteligencije, ili jednostavno voli da lupa gluposti pa kud puklo da puklo...

Najgluplje pitanje na svetu po vama je.....?

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Jasno k'o dan!?
staro
  (#2 (permalink))
morpheo
The One
morpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimummorpheo je dostigao maksimum

Član od: 01.10.2007.
Poslednji login: danas 22:48
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 11:40

Paaa, nije bash neverovatna nebuloza, ali pitanje "Shta radish?" me u razlichitim situacijama ostavlja bez adekvatnog odgovora

Sedim zavaljen u fotelju i gledam fudbalsku utakmicu, a komshija upada, i odmah s vrata: "De si, komsho, shta radish?" Odmah mi pada na pamet ono: "Jbm radoznale", ali procedim neshto kao "Eeevo...." Nije li ocigledno, jbt?

Na isto pitanje u toku telefonskog razgovora odgovaram sa "Evo, upravo razgovaram s tobom..."

Have you ever had a dream that you were so sure was real?

staro
  (#3 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 16:53
Godine: 31
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 11:45

Citat:
TVO.JA_ kaže: Pogledaj poruku

A sto si ono pitala...?

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#4 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 11:46

Citat:
morpheo kaže: Pogledaj poruku
Paaa, nije bash neverovatna nebuloza, ali pitanje "Shta radish?" me u razlichitim situacijama ostavlja bez adekvatnog odgovora
Dobro nije neverovatna,ali da je nebuloza..nebuloza je

Pitanje koje me i podstaklo da ovorim ovu temu...danas,na poslu,traži neku glupost od obrazca,ubih se...
Koleginica - " Pa jbt gde si ga izgubila"
"Jaoooj ženo pa da znam ne bi ga tražila " ...sedi di si ni za disi nisi

Ćuti i prenesi dalje....

staro
  (#5 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 11:47

Kažu da nema glupih pitanja, već samo glupih odgovora. Nisam siguran da je baš tako, ali bi moglo biti istine u tome. Meni je jako smešno sledeće glupo pitanje, ako je uopšte i pitanje:
- Ko ga (je) jebe zašto?

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 12:32

Citat:
TVO.JA_ kaže: Pogledaj poruku
Jel spavaš?

Dohhhhhhhhhhhh

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
PersonaGrata
Poznata faca
PersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimum

Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: 20.11.2008 16:00
Godine: 29
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 12:49

Gledate neki film po prvi put. I na po filma neko postavi neko ovakvo pitanje (npr): - Hoće li njega ubiti na kraju?
ili : A šta će sad biti?

Mea vita, mea culpa.

staro
  (#8 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 21:18
Godine: 26
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 13:06

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Jel spavaš?

Dohhhhhhhhhhhh
ne mogu da wjerujem,to sam htio i ja da kazem,BOOOzeee
da kad te pita neko ''spawas li ''? nista gluplje
spawas li ti otworenih ociju,ono

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#9 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 21:33
Godine: 37
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 13:42

Ćao, gde si?
Pa... tu sam... zar ne?

Jesi li vredna? (koje se najčešće izgovara kao "jesi vredna")
To je jedno od onih pitanja koja se postavljaju radi reda, a odgovor se u stvari i ne očekuje. Možeš da odgovoriš nešto kao mhmnj i ne menja stvar... Stvari se zakomlikuju kad neko stvarno počne da odgovara na ovo pitanje..

Kakav sam bio?
Logičan odgovor: Bio si nesiguran.

Vrag odneo šnalu...

staro
  (#10 (permalink))
ognjen56
Poznata faca
ognjen56 je naprosto sjajan članognjen56 je naprosto sjajan članognjen56 je naprosto sjajan članognjen56 je naprosto sjajan članognjen56 je naprosto sjajan članognjen56 je naprosto sjajan članognjen56 je naprosto sjajan članognjen56 je naprosto sjajan član

Član od: 18.09.2008.
Poslednji login: danas 22:49
Godine: 23
Odgovor: Jasno k'o dan!? - 24.09.2008, 13:47

Citat: