|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Jasno k'o dan!? |
|
Odgovor: Jasno k'o dan!? |
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:50
Pol: Muško
|
Odgovor: Jasno k'o dan!? -
24.09.2008, 11:47
Kažu da nema glupih pitanja, već samo glupih odgovora. Nisam siguran da je baš tako, ali bi moglo biti istine u tome. Meni je jako smešno sledeće glupo pitanje, ako je uopšte i pitanje:
- Ko ga (je) jebe zašto? ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: 20.11.2008 16:00
Godine: 29
|
24.09.2008, 12:49
Gledate neki film po prvi put. I na po filma neko postavi neko ovakvo pitanje (npr): - Hoće li njega ubiti na kraju?
ili : A šta će sad biti? ![]()
|
|
|
|
|
|
Muskarcina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 21:18
Godine: 26
|
24.09.2008, 13:06
![]() ne mogu da wjerujem,to sam htio i ja da kazem,BOOOzeee![]() da kad te pita neko ''spawas li ''? nista gluplje ![]() spawas li ti otworenih ociju,ono ![]() Opusteno Ko Babina Sisa
![]() |
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: danas 21:33
Pol: Žensko
Godine: 37
|
24.09.2008, 13:42
Ćao, gde si?
Pa... tu sam... zar ne? ![]() Jesi li vredna? (koje se najčešće izgovara kao "jesi vredna") To je jedno od onih pitanja koja se postavljaju radi reda, a odgovor se u stvari i ne očekuje. Možeš da odgovoriš nešto kao mhmnj i ne menja stvar... Stvari se zakomlikuju kad neko stvarno počne da odgovara na ovo pitanje.. ![]() Kakav sam bio? Logičan odgovor: Bio si nesiguran. ![]() |
|
|
|