VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: chudnog li vremena..
staro
  (#11 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Pol: Žensko
Odgovor: chudnog li vremena.. - 06.03.2007, 07:46

sinoc bilo prelepo veche,shetala u tanjoj jaknici..sad izasla na terasu..izgleda bio mraz,ima 2 stepena..a najavili za danas 20 stepeni !!! shta obuci bem ti???

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:18
Odgovor: chudnog li vremena.. - 08.03.2007, 22:47

kod nas nocas bilo -13C.. juche pao snjeg, danas sunce sutra kazhu bice 5oF

moomoo meee juuooo

staro
  (#13 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Odgovor: chudnog li vremena.. - 16.04.2007, 05:12

poplaveeeee

danas vozim kola, a ono sve ko u akva vorldu voda na sve strane, do kolena.. koja ironija, voda do kolena na ostrvcu (ovo je mozhda samo meni smeshno ) super je bre, svi panika (kupuju zalihe za 5 dana, shto oni vole dramu ) a meni prva liga umalo da nisam proplivala u kolima

moomoo meee juuooo

staro
  (#14 (permalink))
vojvodjan
Genius
vojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostalevojvodjan je uzor za ostale

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: 16.03.2008 15:44
Pol: Muško
Godine: 40
Odgovor: chudnog li vremena.. - 16.04.2007, 05:29

Sinoc predivan zalazak sunca, u ovoj ravnici u kombinaciji sa tamnoplavim oblacima...predivne boje, crveno-ljubicasto-svetloplava traka na horizontu....

Jutros odvratno, oblaci do zemlje, vlazno, hladno....

Ako ne mogu da pomognem, necu da odmognem

staro
  (#15 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 05.11.2008 01:09
Odgovor: chudnog li vremena.. - 16.04.2007, 09:03

Danas su najavili tornado,padala je neka kisuterina,pa je duvao neki hladni vetar,a sada na kanalu za obradu vremena gledam da je kod mene isto kao u Sijetlu,9 celzijusa

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#16 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: juče 07:58
Godine: 27
Odgovor: chudnog li vremena.. - 16.04.2007, 14:51

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
poplaveeeee

danas vozim kola, a ono sve ko u akva vorldu voda na sve strane, do kolena.. koja ironija, voda do kolena na ostrvcu (ovo je mozhda samo meni smeshno ) super je bre, svi panika (kupuju zalihe za 5 dana, shto oni vole dramu ) a meni prva liga umalo da nisam proplivala u kolima
sam ti reko da ce vas spici nevreme
sad mozes mirno da sjednes na terasu i zabacis udicu

Citat:
captain kaže:
Danas su najavili tornado,padala je neka kisuterina,pa je duvao neki hladni vetar,a sada na kanalu za obradu vremena gledam da je kod mene isto kao u Sijetlu,9 celzijusa juče 23:29
pa dobro captain majka mu stara morate i vi nekada malo zime da osjetite... dosta samo mi cvokotali

kod nas konacno sinulo sunce... eee zaboravih kako izgleda

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#17 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~

Odgovor: chudnog li vremena.. - 04.07.2007, 19:41

tako mi metle, vreme je zadnjih nekoliko nedelje sasvim pristojno ne znam do chega li je malo me to chudi pa sam pitala Vetar i Sunce o chem' se radi.. ali breee, ne smem da kazhem spremaju veliko suprajz i ne smem da pokvarim al' biceee opako do dzadza jedva chekam da opet pecam i da sushim prepechene zhohare na pesku

moomoo meee juuooo

staro
  (#18 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~

Odgovor: chudnog li vremena.. - 05.07.2007, 21:12

kud se urekla danas i juche vlaaga u vazduhu 87% bash je super kad se sve lepi za tebe

moomoo meee juuooo

staro
  (#19 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 03:09
Godine: 33
Odgovor: chudnog li vremena.. - 05.07.2007, 21:15

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
kud se urekla danas i juche vlaaga u vazduhu 87% bash je super kad se sve lepi za tebe

za meteorologa.

E ovde ne da prija ovo zahlađenje, negoooo ... nije za priču.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#20 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum