|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Komplimenti |
|
|
|
el_komadam_te
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 19:34
Pol: Muško
Godine: 23
|
Odgovor: Komplimenti -
07.09.2008, 13:38
Pršti na sve strane "sladak si", "zgodan si"... A ja ne umem da se branim od istine
Šta ću kad me rodila majka lepog i šarmantnog ![]() Najveći kompliment mi je kad mi neko za koga znam da je čovek kaže "čovek si". |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 22:35
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Od ovih sa foruma,izdvojila bi jedan..da sam naopaka
a dopao mi se jer je to tako istinito ...pravo u centar...šifre.treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.08.2008.
Poslednji login: danas 19:33
Godine: 32
|
07.09.2008, 14:01
Komplimenata ima raznih napr.kad ti neko kaže
ili pa čak i ili čak i eeee a kad se kaže sunce moje malo, zlato moje ,srećo....ili u mom slučaju kad kažu DŽAVOLČIČU hehehehehe nego biti malo pametan!!! heheheheh...hihihihi
|
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
04.10.2008, 17:23
bas se mislim..
kad ti neko kaze da si licemer.. je l' to kompliment? ![]() ili da si namazan? ![]() ili da nisi riba? ![]() i takooo.. ![]() ja mislim da jeste ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:53
Godine: 29
|
05.10.2008, 17:43
..."izvini ako smo kolega i ja bili malo napadni ali pogled se prosto lepi za tebe"...mda
, trebalo im je mesec dana da se saberu posle moje prve doduše neočekivane reakcije ![]() ...ne umem baš da se nosim sa komplimentima ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.07.2008.
Poslednji login: danas 22:14
Godine: 28
|
05.10.2008, 17:57
ponekad ti ulepsaju dan
![]() juce mi je kolega rekao "kad me pogledas tim tvojim ocima u koje su se stopili svi okeani,ovog sveta..." Stvarnost je stvarnija,ako joj dodas malo nestvarnog ...
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|