|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Komplimenti |
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
Odgovor: Komplimenti -
18.07.2008, 19:20
e hvala Nebojsa.. ovo je stvarno kompliment..
![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|
|
|
forever man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 18.11.2008 14:06
Godine: 24
|
04.08.2008, 08:58
Najvise komplimenata dobijam na racun ociju i dupeta.
![]() moj Boze koliko demagogije sustavno poredjane u artiljerijske salve, koliko pokradenih misli iza kojih ne stoji nista osim mrznje, sujete, vlasti..." |
|
|
|
|
|
zZabac..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
|
31.08.2008, 04:21
sinoc, na ispracaju, bio neki lik koji me je abnormalno smorio.. ja obukla crnu 'aljinu, prosto bejah neprepoznatljiva.. i uglavnom, lik je bio konstantno u mojoj blizini, makar samo da se ocese o mene.. cacka mi kosu u prolazu, cacka mi ruku u prolazu, a kad je cacn'o po guzici kao u prolazu, bogami, njemu je kao komplimet pala samarcina
kaze on meni kad je ispred ociju nestala slika Mlecnog puta: "Ja tebe obozavam, ti si moja vatra, ti si bozzzzanstvena" sa veeelikim akcentom na zh, onako paorski seljacki i kao baksuz, krece pesma "Bozanstvena zena" od Ilica.. a ovi oko mene popadali u nesvest od smeha.. reko, samo napred pizda vam materina kad drugu u nevolji ne znate da pomognete, samo da se smejete.. i tu padne jos jedan od drugarice: "Ae vise i tebe neko da muva" ![]() Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore.. ![]() |
|
|
|