VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Komplimenti
staro
  (#41 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Komplimenti - 12.03.2008, 15:21

Mene obično "časte" sa sledećim "komplimentima":

- "pa ti si lud!" (u pozitivnom smislu, nadam se )
- "koji si ti mazohista!" (šta ćeš kad' me nerazUmu)
- "zašto moraš da budeš tako čudan i težak čoEk!"
- "ti si isuviše iskren. E to je tvoj problem!"
- "dokle ćeš više da ispravljaš krive Drine? Za*ebi to... Ajd' malo misli i na sebe"
...

Inače, najlepši kompliment sam dobio pre mnogo godina - ali ispostavio se kao velika laž ...... Od tada na komplimente uglavnom odgovaram sa sledećom rečenicom: " Onda je mrmot umotao čokoladu..." ............ posle toga, osoba koja mi je uputila kompliment namesti nekU ovakU facu

Naravno, posledica svega toga je da me zaobilaze sa komplimentima

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 22:21
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Komplimenti - 16.03.2008, 12:27

Odavno mi niko nije rekao ovako nešto a da pritom bude sasvim u pravu,suprugova baba rano jutros u dvorištu "Gde si Maki,jesi dobro,kao gnjila kruška si,mislim,tako mi ličiš..."

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#43 (permalink))
Kal_el
spermen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 11:28
Godine: 42
Odgovor: Komplimenti - 16.03.2008, 12:48

Makili ... lepo ti stoji crvena marama

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Ştr(i)cam zbunove po baştama , alat nosim sa sobom

staro
  (#44 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 22:55
Godine: 37
Odgovor: Komplimenti - 16.03.2008, 12:49

...i tebi kale lepo stoje te crvene gaće...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#45 (permalink))
Kal_el
spermen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 11:28
Godine: 42
Odgovor: Komplimenti - 16.03.2008, 13:03

Supermene ti si najjači lik

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Ştr(i)cam zbunove po baştama , alat nosim sa sobom

staro
  (#46 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: danas 17:15
Godine: 35
Odgovor: Komplimenti - 16.03.2008, 14:13

Ja sam mršava osoba i onda mi bude drago kad mi neko kaže da sam se malo udebljala...

Previše sam iskrena,ljudi mi daju kompliment,za iskrenost,a meni je to u zadnje vrijeme izašlo na nos više puta...
Inače u jedini koji vjerujem je da imam lijepe oči...zelene kao ova mačka sa slike,gotovo iste...

staro
  (#47 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Godine: 31
Odgovor: Komplimenti - 20.04.2008, 17:00

Danas,više nego inače stižu ,od meni veoma dragih ljudi,hvala vam

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#48 (permalink))
memento
Kartenspieler
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Odgovor: Komplimenti - 01.05.2008, 22:14

Retko sam dobijao komplimente. Posebno za svoj izgled. Medjutim, kada bi me god neko pohvalio ili mi uputio komplimento, kod mene se uvek upalila lampica ispod koje pise `oprez` i osetio bih nelagodnost. Ne volim da primam komplimente, ali zato volim da ih udeljujem. Zenama, naravno....

... quinta esencia ...

... Kod žena uvek igra neki peti kec...

staro
  (#49 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 19.11.2008 15:39
Godine: 29
Odgovor: Komplimenti - 06.05.2008, 15:23

Ne znam bih li to shvatila kao kompliment ali baš mi se više i ne sviđa kad mi ljudi kažu da sam smršavila. Pa dobro, kako sam onda prije izgledala ako konstantno, po njima, mršavim?

Hvala ima ali.. Ovaj kompliment je dvosjekli mač.

staro
  (#50 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 20.11.2008 16:42
Odgovor: Komplimenti - 11.05.2008, 20:50

licno-mogu da odreagujem,pa i da padnem na neki kompliment,samo ako ga i osetim u dusi,ali bas tad i odmah!!!
a za druge...nikad nisam lupao u prazno.NIKAD!!
jer jos uvek verujem u -prvi pogled-,pa zaista umem u momentu da pogodim gde i kako treba.
nekad to bude od srca,a nekad je iskreno,ali se koristi kao vid izvinjenja i slihtanja kod zena.
i...uglavnom mi uspeva i sluzi svrsi,a najvise da pokazam kakva sam osoba i koliko sam otvoren i iskren.
treba deliti komplimente,jer mala rec,gest,mogu cuda da naprave,umire savest,otklone sumnje,poprave raspolozenje,razbiju blokade i treme,probude neophodno samopouzdanje,podignu vrednost osobe i osobine!!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!