VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Komplimenti
staro
  (#21 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 03:09
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Komplimenti - 19.04.2007, 23:53

Ti si mnogo lepa zena. Ja nikad nisam ni video lepsu! Dobro, mozda Lara Kroft, ali ti bi mogla super da glumis umesto nje!

E kad ti tako nesto kaze onaj koga si rodio, na sve druge nekako zaboravis. Figurativno. Nadobijala sam ih se u zivotu puno. Umem da ih primim, zajebavam se pa vratim "Nisam kriva majke mi, to keva i cale sta su uradili - uradili" itd... Nekako su mi u zivotu uvek bili drazi oni koji se odnose na mene kao coveka, nego oni u erotsko - estetskom smislu, mada prijaju, nece da lazem. Necu ni da ih navodim, samo su moji

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 08.09.2008 21:57
Odgovor: Komplimenti - 21.04.2007, 17:18

Najvise dobijem komplimenta za godine,malo se zbune kad kazem koliko imam godine....ali samo me gledaju,ne kazu bas svasta,valjda moja faca kaze da od mene sto dalje tim bolje

No me toques

staro
  (#23 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Komplimenti - 24.04.2007, 13:39

Ih... Pa, odavno ne crvenim na komplimente. Imam ogledalo, znam kako izgledam , a znam i kako se osećam ... ponekad. I kad se tako osećam... ponekad... pa kad mi se nacrta neki lik sa kojekakvim izjavama... samo me iznervira... .

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#24 (permalink))
lejla
Novi član
lejla je na dobrom putu

Član od: 11.09.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 16:02
Odgovor: Komplimenti - 24.04.2007, 16:09

Bez lazne skromnosti, nekako sam vec navikla na komplimente-tipa lepa i zgodna.Sad me mnogo vise impresionira, kad mi neko kaze da sam inteligentna.To je mnogo znacajniji kompliment od fizickih komentara.Kakva je moja reakcija na kompliment-kiseo osmeh i :"Da,da.."

staro
  (#25 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Komplimenti - 09.05.2007, 19:45

Pitala me cerkina vaspitacica:"Mama Z. da li postoji bar jedan dan kada vi niste nasmejani? Vi kad udjete ovde obasjate celu sobu"

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#26 (permalink))
Kal_el
spermen
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: danas 11:28
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Komplimenti - 09.05.2007, 19:57

meni kazu ... Maşallah !
ne znam şta im to znaçi

Ko je za jednu rely vožnjicu ?
Ştr(i)cam zbunove po baştama , alat nosim sa sobom

staro
  (#27 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:57
Godine: 34
Odgovor: Komplimenti - 11.09.2007, 08:09

Da sam blesava (pozitvno) još uvek... kada se setim još nečega ovako pametnog dopisaću...

Uvek kažem '' hvala '' uz neizbežni osmeh

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#28 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Komplimenti - 11.09.2007, 15:57

uz one estetske komplimente.. najdraze mi je kad me neko pohvali kao osobu, prijatelja.. mada, uvek ali uvek pocrvenim.. i uvek se smotam i izvalim neko stidljivo "Hvala"..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#29 (permalink))
stane37
Iskusni forumdžija
stane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamantstane37 je dijamant

Član od: 03.06.2007.
Poslednji login: 20.03.2008 10:52
Godine: 16
Odgovor: Komplimenti - 11.09.2007, 16:21

Komplimenti, komplimenti....

Nisam ja neki lepotan, tako da mi tu retko udele neki kompliment, osim ponekada, kada kazu: Joj, vid'ga sto je sladak (a i to jaaaaaaaako retko, uglavnom od nekih ortakinja). Cudi me da mi niko ne komentarise nosinu, koja je produkt visestrukih lomljenja istog. Valjda ce za par godina da pocne da mi pasuje uz facu.

Obicno mi kazu: Ti si lud! Ti si totalno lud, a i to je uvek propraceno smehom do suza (sta cu, znam da izvalim). Sad, ne znam dal je to kompliment...

Nekad mi kazzu da sam sarmantan... blah... ne znam bas. mozda. Al to vec nije na meni da kazem dal je tacno or not. Tako da necu u to dublje zalaziti.

I najcesce mi daju komplimente sto se tice pisanja pesama, tu bas kupim simpatije.

A da.
I u svlacionici je uglavnom neizostavno: "Stane, sta si radio sa tim rukama, covjece?!"

Koristio sam ih, naravno

Uglavnom je to upuceno na neverovatan tonus doticnih misica i na brdo oziljaka koje imam po rukama (bez '?', molim).

Ajd, ajd, ostali, nemo' se stidite.

Nije bitno koliko jako udaras, vec koliko jako mozes biti udaren a da ne padnes.

Uberi cvet, jer ce uvenuti iako ga ne uberes.

staro
  (#30 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 19.11.2008 15:39
Godine: 29
Odgovor: Komplimenti - 12.09.2007, 09:03

Ima nešto u meni..

Hehehehe, ja to znam ali mi je fora to čuti. Mislim, da nema, tko bi mene trpio i zašto?

A godine.. Ja sam s 24 rodila a doktor (mladi) je rekao da izgledam kao njegova susjeda od 18

Jbg, bit ću mladolika uvijek

Odgovor