VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Rodjendanski poklon
staro
  (#1 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 22:07
Pol: Žensko
Rodjendanski poklon - 18.03.2007, 07:13

Izabrati rođendanski poklon može biti velika muka. Mnogi ljudi pokusavaju da budu originalni ili da pogode šta neko želi ili cak poklanjaju ono sto bi i sami zeljeli da dobiju...

Kako vi birate poklon za rodjendan dragim vam osobama?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Rodjendanski poklon
staro
  (#2 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 22:21
Godine: 26
Odgovor: Rodjendanski poklon - 18.03.2007, 12:08

Prvenstveno se trudim da odaberem nešto za šta mislim da bi se slavljeniku svidelo ili čak ono što bih ja volela da dobijem.Ukusi su različiti iako se ja uglavnom rukovodim time da ću radije kupiti pravi,kvalitetan poklon nego neku glupost koja će završiti u nekom ćošku.
Kada sam u nedoumici da li ću pogoditi nečiji ukus,devojkama uglavnom nosim cveće dok momcima kupujem nešto od pribora za brijanje.I jedni i drugi su mi u par navrata rekli da se tim stvarima uvek obraduju,devojke su uvek oduševljene cvećem a momcima gelova za brijanje,losiona,...nikad dosta.
Kada su u pitanju ljudi koji su mi izuzetno bliski i dragi,ne žalim za količinom novca koji sam u stanju da potrošim na njihov poklon.Uglavnom ranije saznam šta je to što žele ili im treba i sasvim sigurno jednu od tih stvari i dobiju od mene na poklon.

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#3 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Rodjendanski poklon - 18.03.2007, 15:21

Uvek muku mucim kad nekom treba da kupim poklon. U poslednje vreme, ljudima koje jako dobro poznajem kupujem knjige, jer znam otprilike njihov ukus. To je vec nekako postala tradcija, i svi znaju da od mene sledi jedna dobra knjiga.
Kada nisam bas sigurna da doticna osoba voli da cita, onad devojkama kupujem neki nakit (mindjuse, narukvice...) ili cvece, a za momke neko pice ili neka zezalica, oni se kao deca uvek obraduju takvim stvarima.

staro
  (#4 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 23.10.2008 06:53
Odgovor: Rodjendanski poklon - 09.04.2007, 22:50

pokusham od te osobe izvici shta bi je obradovalo ili shta joj treba
ponekad se oslonim i na lichni sud u poznavanje dotichne osobe i onog shto voli
najcheshce potrefim

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 15:37
Godine: 34
Odgovor: Rodjendanski poklon - 10.04.2007, 17:07

to uglavnom zavisi od osobe kod koje idem na rođendan, ako mi je ta osoba bliska biram nešto što će joj "ostati" (dakle da nije potrošna roba), tipa knjige, diska, ili neku jednostavnu simpatičnu stvarčicu. također poklon biram pažljivo i danima sam u potrazi za savršenim poklonom. ako je u pitanju neka drugarica/drug moje drugarice/druga koja mi i baš nije bliska, onda uzmem neko piće ili parfem, onako na brzinu.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#6 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 22:51
Godine: 46
Odgovor: Rodjendanski poklon - 10.04.2007, 17:20

Ako dovoljno dobro poznajem osobu kojoj odabiram poklon za rodjendan, trudim se da isti bude i od koristi za tu osobu - znaci originalna sam.
Ukoliko nedovoljno poznajem tu osobu, opredeljujem se za klasican poklon, kao sto je buket cveca za zene, ili flasa nekog pica - za muskarce, obavezno uz rodjendansku cestitku

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#7 (permalink))
Zvonchica
Bee
Zvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimumZvonchica je dostigao maksimum

Član od: 03.12.2006.
Poslednji login: danas 17:12
Godine: 24
Odgovor: Rodjendanski poklon - 10.04.2007, 17:39

Uglavnom se trudim da budem originalna, da poklonim nešto što sigurno niko neće
- nekad se čak potrudim pa sama nešto napravim, ali stvarno retko.
Volim da dobijam knjige i isto tako da ih poklanjam. Meni je to najlepši poklon.

staro
  (#8 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Rodjendanski poklon - 14.04.2007, 20:25

Trudim se da "ispipam" shta ta osoba zeli da ima.....
I onda se potruudim da joj to i poklonim.
Ili neshto shto smatram da joj je potrebno....

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#9 (permalink))
piquer
Banovan
piquer je na dobrom putu

Član od: 11.04.2007.
Poslednji login: 09.10.2007 11:49
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Rodjendanski poklon - 26.05.2007, 15:59

Samo do 500 dinara i to ortaku ,ovo ostalo................
me i ne interesuju
ljudi su mnogo zli i pakosni,stalno nesto traze,traze i traze!
Stvori neko ljude i takve , sa nekom namenom.
Ja recimo volim poklone da dobijam,ali mora da lichi na nesto u suprotno bacamili dajem nekom. HAhahahhahhahahha...ali to mi je bzvz..ne vidim uzitak u tome .

p.s. OvO ne kazem da bi "sluchajno" vi mislili nego ..hm..takav sam ja. Ne interesuje me materija ..hmhm...interesuje me lova.Samo lova.

staro
  (#10 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:18
Odgovor: Rodjendanski poklon - 26.05.2007, 19:15

zadnji rodjendanski poklon sam kupila.. drugarici chashice za rakiju nema, pa smo do sad pili iz normalnih velikih chasha kupila joj dva seta od po 6 komada.. sve razlichite

dala joj ga juche.. a rodjendan joj bio pre ima skoro dva meseca
odushevila se

moomoo meee juuooo

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu