|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Rodjendanski poklon |
|
|
|
|
Dama Herc
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:11
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Danas bi trebalo da kupim poklon kumu koji me je venčao. Pošto je sada i on pred '' svečanim činom '' , razmišljam šta bih mogla da mu poklonim... Imam utisak da su muškarci mnogo '' teži '' kada je odabir poklona u pitanju... ( suženiji je izbor ) ... Do sada sam mu uvek kupovala knjige... Ukoliko realizujem izmaštano - javljam... ....Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:28
|
Odgovor: Rodjendanski poklon -
23.04.2008, 03:50
Ima jedan mali trik koji koristim u poslednje vrijeme pri kupovini poklona
. Odem na amazon website i pogledam listu zelja slavljenika i onda kupim. Mali problem je ako slavljenik nema listu ili je redovno ne update-uje ![]() |
|
|
|
|
|
Onaj Koji Je Puk'o
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 09:03
Pol: Muško
Godine: 31
|
23.04.2008, 15:20
Citat:
Na osnovu njihovih interesovanja. Uglavnom su to knjige ![]() Direktno ili indirektno saznam šta toj osobi treba (naravno, da je u sferi realnog ) i kupim to ................. veoma jednostavno ![]() Ako baš mora da bude iznenađenje , ondaK smislim nešto što izaziva neku od sledećih reakcija: ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
|
24.06.2008, 05:04
smishljala sam smishljala shta da drugu kupim za rodjus.. a onda sam se dosjetila.. s obzirom da u sAbotu radimo zhurkatu, cu mu napravim tortatu
i josh cu napishem neshto komichno na vrh ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija ~
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
|
28.06.2008, 03:01
Citat:
jest da sam se danas na'ebala 4 sata s njom [nisam dobro utvrdila taktiku ] i tu ne rachunam pechenje 6 komaTa kora na kraju sam uspela i da popizdim i da je umalo celu bacim u djubre na kraju sam se toliko precenila, da sam zaboravila da tortu maknem sa one ploche, da bi na kraju zakljuchili da postoji mogucnost da torta sa sve tom jebenom plochom uopshte ne stane u njegov frizhider!!! divota a ja sam zabranila pokushaj prebacivanja, jer je iz dva faking djela i svako prebacivanje bi vodilo ka katastrofalnoj posledici lomljenja ![]() eve: ![]() enivej, Dizhan=Dejan, kako ga beshe Ameri zovu ![]() e da, samo za informaciju, ne bu me tako skoro videli, ni kuvanje, ni pechenje, ni kalupi, ni kreme, ni kore, ni mackanje, ni ukrashavnje, ni pisanje, ni neuspjeli pokushaji da belo bude belo, a braun braun, ni pokushavanje improvizacije, ni oblici "knjige" ni bilo kakvi drugi oblici, ni ovo ni ono, ni bilo shta shto ima veze s tortama i rodjendanima ![]() |
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Godine: 28
|
13.07.2008, 23:33
Skoro sam trebala da kupim jednoj devetogodisnjoj devojcici poklon za rodjendan i zapala u veliki problem jer nisam imala predstavu sta bih....Na kraju sam nazvala njenu mamu i pitala sta joj treba.....
![]() Uglavnom kupujem knjige na poklon.... , to mi se uvek cini kao najbolje resenje, mada je lako moguce da sam u zabludi....![]() voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija." Soren Kierkegaard |
|
|
|