VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Rodjendanski poklon
staro
  (#11 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Pol: Žensko
Odgovor: Rodjendanski poklon - 04.06.2007, 11:50

Rodjendanske poklone kupujem sa ljubavlju.
Osobe kojima kupujem poklone, poznajem i nije mi teško da odaberem pravu stvar... i da ih obradujem.

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Tigerlily
Iskusni forumdžija
Tigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članovaTigerlily je miljenik mnogih članova

Član od: 24.01.2007.
Poslednji login: 11.08.2008 16:31
Godine: 25
Odgovor: Rodjendanski poklon - 07.06.2007, 11:12

Citat:
JasnaBGD kaže: Pogledaj poruku
Rodjendanske poklone kupujem sa ljubavlju.
Osobe kojima kupujem poklone, poznajem i nije mi teško da odaberem pravu stvar... i da ih obradujem.
Rođendanske poklone kupujem najčešće (da ne kažem uvek) osobama sa kojima sam dosta bliska, i nikada mi to nije problem, jer u tim situacijama uvek znam čemu se ta osoba raduje. Ako baš kupujem kurtoazni poklon, onda je to neka bombonjera ili neki kozmetički set (kupka, mleko i dezodorans npr.) ili eventualno neka provereno dobra knjiga .

"Poznavati se, značilo bi znati ono što ne treba."

staro
  (#13 (permalink))
Mare care
Početnik
Mare care će uskoro postati poznat član

Član od: 25.06.2007.
Poslednji login: 16.10.2007 14:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Rodjendanski poklon - 27.06.2007, 11:18

Sprijateljite se sa mnom, pa cete videti kakve poklone ja poklanjam. Ima da se razdusevite!!!

staro
  (#14 (permalink))
Goga
Dama Herc
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 10:11
Godine: 34
Odgovor: Rodjendanski poklon - 07.02.2008, 07:42

Danas bi trebalo da kupim poklon kumu koji me je venčao.
Pošto je sada i on pred '' svečanim činom '' , razmišljam šta bih mogla da mu poklonim...
Imam utisak da su muškarci mnogo '' teži '' kada je odabir poklona u pitanju... ( suženiji je izbor ) ...
Do sada sam mu uvek kupovala knjige...
Ukoliko realizujem izmaštano - javljam... ....

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#15 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:28
Odgovor: Rodjendanski poklon - 23.04.2008, 03:50

Ima jedan mali trik koji koristim u poslednje vrijeme pri kupovini poklona . Odem na amazon website i pogledam listu zelja slavljenika i onda kupim. Mali problem je ako slavljenik nema listu ili je redovno ne update-uje

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#16 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 09:03
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Rodjendanski poklon - 23.04.2008, 15:20

Citat:
irnik kaže:
Kako vi birate poklon za rodjendan dragim vam osobama?

Na osnovu njihovih interesovanja. Uglavnom su to knjige

Direktno ili indirektno saznam šta toj osobi treba (naravno, da je u sferi realnog ) i kupim to ................. veoma jednostavno

Ako baš mora da bude iznenađenje , ondaK smislim nešto što izaziva neku od sledećih reakcija:

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#17 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Odgovor: Rodjendanski poklon - 24.06.2008, 05:04

smishljala sam smishljala shta da drugu kupim za rodjus.. a onda sam se dosjetila.. s obzirom da u sAbotu radimo zhurkatu, cu mu napravim tortatu i josh cu napishem neshto komichno na vrh

moomoo meee juuooo

staro
  (#18 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:10
Odgovor: Rodjendanski poklon - 28.06.2008, 03:01

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
smishljala sam smishljala shta da drugu kupim za rodjus.. a onda sam se dosjetila.. s obzirom da u sAbotu radimo zhurkatu, cu mu napravim tortatu i josh cu napishem neshto komichno na vrh
samo da kazhem da nije da nisam odradila obecano jest da sam se danas na'ebala 4 sata s njom [nisam dobro utvrdila taktiku ] i tu ne rachunam pechenje 6 komaTa kora na kraju sam uspela i da popizdim i da je umalo celu bacim u djubre na kraju sam se toliko precenila, da sam zaboravila da tortu maknem sa one ploche, da bi na kraju zakljuchili da postoji mogucnost da torta sa sve tom jebenom plochom uopshte ne stane u njegov frizhider!!! divota a ja sam zabranila pokushaj prebacivanja, jer je iz dva faking djela i svako prebacivanje bi vodilo ka katastrofalnoj posledici lomljenja

eve:

enivej, Dizhan=Dejan, kako ga beshe Ameri zovu

e da, samo za informaciju, ne bu me tako skoro videli, ni kuvanje, ni pechenje, ni kalupi, ni kreme, ni kore, ni mackanje, ni ukrashavnje, ni pisanje, ni neuspjeli pokushaji da belo bude belo, a braun braun, ni pokushavanje improvizacije, ni oblici "knjige" ni bilo kakvi drugi oblici, ni ovo ni ono, ni bilo shta shto ima veze s tortama i rodjendanima

moomoo meee juuooo

Poruku je izmenio yige_gui, 28.06.2008 u 03:07.

staro
  (#19 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 22:22
Godine: 28
Odgovor: Rodjendanski poklon - 13.07.2008, 23:33

Skoro sam trebala da kupim jednoj devetogodisnjoj devojcici poklon za rodjendan i zapala u veliki problem jer nisam imala predstavu sta bih....Na kraju sam nazvala njenu mamu i pitala sta joj treba.....

Uglavnom kupujem knjige na poklon...., to mi se uvek cini kao najbolje resenje, mada je lako moguce da sam u zabludi....

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

staro
  (#20 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 08:28
Godine: 29
Odgovor: Rodjendanski poklon - 13.07.2008, 23:36

Citat:
Kalina kaže