VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li vam nedostaje sneg?
staro
  (#1 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 23:24
Pol: Žensko
Da li vam nedostaje sneg? - 01.03.2007, 13:10

STO MENI NEDOSTAJE , kao mala obozavala sam da gledam pahuljice kako padaju na moju ruku i kako se polako tope. Ma koliko se trudila nisam mogla da nacrtam toliko raznovrsne oblike pahuljuca , stvarno je priroda jedno cudo.
Najvise sam volele da se setam i da slusam kako mi sneg skripi pod nogama, to me je opustalo narocito kada sam imala ispite. Kako sam koracala tamo mi je odzvanjala ispitna melodija.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Dali vam nedostaje sneg?
staro
  (#2 (permalink))
blueella
x3m member
blueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen članblueella je savršen član

Član od: 28.09.2006.
Poslednji login: 22.10.2007 07:08
Odgovor: Dali vam nedostaje sneg? - 01.03.2007, 18:00

ne volemmm

ocem leto

Ili ne pokusavaj, ili dovrsi!

Odgovor: Da li vam nedostaje sneg?
staro
  (#3 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 02:34
Godine: 46
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 01.03.2007, 18:40

Divno pitanje. Sta mislite da li mi sneg nedostaje, ovde u Kanadi - NE NEDOOOOOSTAAAAJEEEEEEE - Ima ga i previse, necu zimu- necu sneg - ocu LETO

Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom
rumena si kao mlado vino
dobro jutro, Vojvodino!

staro
  (#4 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 01:25
Godine: 29
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 01.03.2007, 18:52

E da znas da mi je nedostajao sneg...bas.Obozavam sneg...obozavam sneska,grudvanje,sankanje .svo to belilo.....zao mi je sto mi sin nije ove godine uzivao u svemu tome.

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#5 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: juče 21:23
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 02.03.2007, 00:43

Volim da gledam kako padaju pahulje...kada se setam po prirodi a okolina se beli i presijava na zimskom suncu.Volim da se grudvam , sankam , ali avaj kad ga nema pa nema...

Nedostaje mi prava zimska idila...

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#6 (permalink))
la femme
Poznata faca
la femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen članla femme je savršen član

Član od: 21.02.2007.
Poslednji login: 28.12.2007 16:38
Godine: 28
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 02.03.2007, 01:01

bas mi nedostaje! Obozavam da gledam kako pada sneg, a ja onako ususkana u toploj sobi! milina!
a onda grudvanje, pa pravljenje slika u snegu, dok sam bila mladja i sankanje! steta sto ga svake godine ima sve manje! stvarno nije fer sto su danasnja deca uskracena za mnoge stvari, pa cak i za sneg!

staro
  (#7 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 19.08.2008 17:10
Godine: 26
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 02.03.2007, 02:06

Nije kasno ni da nas sada iznenadi... baba marta je čudo.

Pa... ne mogu reći da sam izraziti ljubitelj snega. Volim ga, ali mi je dovoljno da napada onako lepo preko noći, da smrzne i da se ujutru probudim i vidim da je sve zabelelo. Obožavam da šetam po snegu, volim i da se grudvam, kao mala volela sam da se sankam (tačnije da maltretiram ljude da me vuku na sankama ), ali mi je dovoljno par dana snega da zadovoljim tu želju i posle toga, što se mene tiče, može slobodno da počne proleće.

Žao mi je što nije pao ove zime (ono malo u pokušaju ne računam) i to ne toliko zbog mene lično koliko zbog klinaca koji mu se iskreno raduju.

Odgovor: Da li vam ne dostaje sneg?
staro
  (#8 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: 30.08.2008 21:16
Pol: Muško
Godine: 28
Odgovor: Da li vam ne dostaje sneg? - 02.03.2007, 02:19

Volim izrazena godisnja doba, pa zato i sneg. Kad padne ocisti vazduh od prasine i napravi drugaciji grad. Obrazi se zarumene i odeca promeni...
Al' dzaba! Gradska zima je postala blatnjavi horor...
Kanda cemo morati da se potrudimo da pronadjemo malo snega...

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#9 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 24.07.2008 10:56
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 02.03.2007, 02:28

Toliko mi ove godine nedostaje lopatanje snega da sam naručio dva kubika šljunka koji svakog dana prelopatam sa staze na travnjak i posle nazad.

staro
  (#10 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 00:59
Godine: 26
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 02.03.2007, 06:09

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ne volem zimu,jedva cekam leto

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor