VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg?
staro
  (#81 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:18
Pol: Žensko
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 23.07.2008, 18:08

pa sve u svoje vreme ce doDZe
al' znam nekog kome ce dodje isti preko glave chim se presele malo severnije ala ce bude grudanja.. od septembra do maja

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#82 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 23.07.2008, 18:18

Izgleda da poznajemo istu osobu samo sto ce ova da se grudva do jula...ako je verovati pricama onih koji su upoznati sa klimom duze od 10 godina Moram joj reci da se nagoji bar jos 5 kg. Cisto zbog radi zastite Nista bez tapacirunga

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

Poruku je izmenio Goga, 23.07.2008 u 21:22. Razlog: citat

staro
  (#83 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 21:53
Godine: 29
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 23.07.2008, 21:18

...nedostaje mi samo kad je temperatura preko 35 stepeni...
...juče i danas sam imala utisak da samo što nije počeo da pada, zajedno sa onom sitnom kišicom....zlo

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#84 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 21:09
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 24.07.2008, 01:40

meni sneg uglavnom nedostaje zimi, posto ga poslednjih par godina nema ni od korova
a preko ostalih godisnjih doba, mogu samo da mastam, leti posebno... ono kad ima 45 stepeni u 'ladu a ti zamisljas kako go padas u sneg i pravis jezuske

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#85 (permalink))
prewrnuta_torta
KiSS aDDicT *:
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 20:35
Godine: 19
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 29.07.2008, 00:05

uvek... obozavam sneg i igre u snegu a tek da se skijam, klizem ili spustam kliskom (ono malo plasticno cudo koje ako se podmaze uljem leti ko ludo ) niz brdo (((:

...meni je vrucina, od tog tvog zavodljivog osmeha, tvojih usana blizina...kolena mi klecaju kad znam da ces da me poljubis, kao da me ljubis prvi put

staro
  (#86 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 22:42
Godine: 46
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 29.07.2008, 00:13

nedostaje mi sneg, samo zbog toga da bi mogla da se grudvam sa krezavom

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#87 (permalink))
PersonaGrata
Poznata faca
PersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimum

Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: 20.11.2008 16:00
Godine: 29
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 08.09.2008, 14:16

Ne. Ni najmanje... Ma ko još voli da šeta gradom,recimo Novim Sadom,rano ujutro preko trga slobode kad još nema ničijih tragova u snegu do tvojih i tragova drage ti osobe pored tebe. I onda još moraš tiho da pričaš i lagano da hodaš da nebi slučajno vazduh zatreperio malo jače i porušio led nakupljen na Miletićevoj ruci i granama drveća oko trga. Kako kakve veze ima ako led padne?! Pa prvo će nestati onog blaženog osećaja topline koje samo prvi sunčevi zraci mogu da ti donesu prolaskom kroz taj led i onda će sve zazvoniti kao kristal dok bude padao na mali sloj snega napadalog na beton trga pa će se taj sneg, onako sitan uzdići kao izmaglica pa će ti se činiti da hodaš po oblacima ili da si u snu... Ma daj kome još to treba.

staro
  (#88 (permalink))
A-Bar-Gi
Početnik
A-Bar-Gi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.09.2008.
Poslednji login: 04.11.2008 21:45
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 08.09.2008, 19:14

Да

staro
  (#89 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: 19.11.2008 23:14
Godine: 41
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 09.09.2008, 00:31

ne ni najmanje

kupi psa, jer to je jedini nacin da za novac dobijes ljubav

staro
  (#90 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 22:06
Odgovor: Da li vam nedostaje sneg? - 09.09.2008, 02:23

toliko mi nedostaje
da se onog lanjskog i ne sećam.

Odgovor