|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kako zamišljate sebe za 20 godina? |
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 21:39
Pol: Žensko
|
Odgovor: Kako zamišljate sebe za 20 godina? -
27.08.2008, 22:26
Verovatno ću živeti na Jamajci... Kažu da tamo nema starih...
![]() njene ruke su bele kao led njene misli su ciste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: danas 22:34
Godine: 33
|
27.08.2008, 23:49
Posle onakve teme sa psihologije moram još i ovde
![]() Prvo uopšte se ne zamišljam. Kako stvari stoje,kako se ludo živi,kako je sve manje tolerancije,kako je sve manje vremena za uživanje ispod neke debele ladovine,kako kinta vodi glavnu reč,nekako sam sve bliže Borinim stihovima:"ravnodušan prema plaču obozavam ilovaču-gotova je moja muka pa se smejem iz sanduka ![]() ...e ja više ni bele večeras ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 22:21
Godine: 26
|
28.08.2008, 07:51
Paaaa...mislim da ću biti cool mama jednoj devojci,da ću i dalje održavati ovaj tempo života,da neću zaboraviti koji su mi prioriteti u životu i da,naravno,da ću se i dalje ludo zabavljati bez obzira na to koliko godina budem imala
![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: danas 21:54
Godine: 42
|
28.08.2008, 16:19
hm..da vidimo:
pundja lekovi uredno slozeni u kutijici za lekove s obelezenim danima i vremenom martini i masline,partija remija s prezivelim prijateljima subotom potomak u belom svetu srebrn stap za hodanje,kicma pravi probleme iscitavam knjige koje nisam stigla potomak ne pravi probleme kinta mi nije problem dvoumim se samo oko prebivalista:tu gde jesam ili more? |
|
|
|
|
|
Kartenspieler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 22:27
Pol: Muško
|
28.08.2008, 17:40
Ne mogu da smislim sebe ni u jednoj varijanti.
![]() ... quinta esencia ...
... Kod žena uvek igra neki peti kec... ![]() |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 22:38
Godine: 31
|
28.08.2008, 17:45
Da vam kažem pravo,i ne zamišljam se...
..kako me služi ova moja srčka,plafon još 10..dajem sebi fore...![]() treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|