|
Odgovor: Kako zamišljate sebe za 20 godina? -
30.08.2006, 21:41
Prica ide ovako...
Sedeo sam u jednom novosadskom klubu sa nekim kolegama, bila je ziva rock svirka i mi smo sa galerije mogli da vidimo sve ljude dole. Odma pored klavira za vecim stolom je sedelo drustvance njih jedno 6-7, sa prosekom godina oko 45. Svi sredjeni, nista napadno, neka classy varijanta, vidis da se ljudi dobro osecaju, jedan je bio neki profi fotograf sa preskupim digitalcem i stalno je fotografisao okolo, jedan drugi je bio slikar itd. U jednom trenutku, muzika prestaje da svira, ustaje lik od stola, imao je sigurno vise od 40, relativno visok, crne pantalone, preterana kosulja, sako, sve verovatno firmirano, bio sam malo daleko, kosa nesto duza, vezana u rep, proseda, ne ono propali rocker fazon, nego vidi se da je kosa odrzavana, naocare preterano uklopljene sa ostatkom. Covek odise stilom, uzima mikrofon i krece da peva, sad sam vec zaboravio sta neki stari rock hit... Negde u medjuvremenu krenu meni tockici u glavi i kao: "Kontaj coveka kako izgleda, kako se nosi i kakvo drzanje ima, lepo bi bilo da tako izgledam za jedno 20 godina"...
Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.
|