VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
staro
  (#1 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 22:30
Pol: Muško
Godine: 42
24.06.2007, 17:58

Da li pozitivizam obavezno podrazumeva i optimizam?
Da li vam prija pozitivnost drugih ljudi? Smeta li vam negativan pristup?

Uzasno me zamaraju negativni ljudi, ovde cak vise nego u realnom zivotu. Tamo bar mogu malo i uticati na njih.. Smeta mi sva ta gorcina u njima.

Koliko ste pozitivni?

Citat:

Pozitivnost je moj moto!
Zbog toga me smatraju: naivnim, ludim, glupim, ne razumeju me, misle da se zalazem bepotrebno, a ja polako osvajam ceo svet, i ostvarujem sebe dok oni tapkaju u mestu.
Mogu poleteti samo sa pozitivnim ljudima! )))

Poruku je izmenio Goga, 24.06.2007 u 19:33. Razlog: Isti autor - post za postom....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Koliko ste pozitivni?
staro
  (#2 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 21.11.2008 01:19
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 24.06.2007, 18:02

Uvek sam pozitivna, čak i kad su životne okolnosti takve da je gotovo nemoguće ostati pozitivan, a takvih okolnosti je sve više... Optimista nisam, pre sam surovo realna. Ne smeta mi negativnost ljudi, ukoliko je ona prolazna... Hronično negativne osobe zaobilazim.

staro
  (#3 (permalink))
PuZzle of Dream
Novi član
PuZzle of Dream je na dobrom putu

Član od: 24.06.2007.
Poslednji login: 01.07.2007 15:46
Godine: 20
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 24.06.2007, 18:55

Mnoogoo bwe

staro
  (#4 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 22:21
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 24.06.2007, 22:56

Pa veoma me retko ljudi mogu videti ozbiljnu, mrkog pogleda i nenasmejanu...Maksimalno se trudim da ostanem pozitivna, da razmisljam pozitivno i stvari gledam iz negod drugog ugla...
Jednostavno ne volim ljude da opterecujem nekim svojim trenutnim problemima...

staro
  (#5 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 22:39
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 24.06.2007, 23:24

Ne slažem se da treba da živim u svetu u kom je osmeh događaj.
Stoga gledam da se osmehnem onima koje srećem, da poklonim lepu reč i ne obasipam ih negativnom energijom.
Optimista sam, uglavnom. Ili realista. Nikako pesimista. Stoga mi ne govore da sam naivna, tu-i-tamo da sam idealista.
Potpuno mi je normalno da se u životu susrećem sa problemima, ali i oni su rešivi, zar ne?
Stoga na život gledam sa one pozitivne strane.

Citat:
Goga kaže: Pogledaj poruku
Pozitivna energija je prelazna ( kao i negativna ) a ja kao i uvek imam ludu sreću da me okružuju uglavnom '' pozitivci '' ....

Samo, mislim da okruženje nije pitanje sreće, već izbora.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#6 (permalink))
sussi
vragolanka
sussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimumsussi je dostigao maksimum

Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 10.11.2008 12:59
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 25.06.2007, 00:28

Umereno pozitivna i realista ali nikako ne negativna
Negativno drustvo jer mi dzabe oduzima dragocenu energiju

...Koliko god život od tebe traži ozbiljnost, svako treba prijatelja s kojim se može glupirati. ...

staro
  (#7 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Godine: 19
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 25.06.2007, 01:03

koliko god je to moguce... uvek se smejem... chak i u najtezim trenutcima... nemam pojma, smeh je moje oruzje protiv tuge...
treba biti pozitivan da bi ti se pozitivne stvari deshavale u zivotu... barem je to neko moje shvatanje

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#8 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Godine: 19
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 25.06.2007, 19:37

evo upravo sam se vratila iz grada... drugarica i ja sedele pile limunadu i otpadale... nekako smo u prichi nadoshle na temu pozitivnosti.... njena izjava (na optuzbe da je uvek negativna):

"ne, ja sam nekako realno pozitivna... sa velikom dozom negativnosti."

upishala sam joj se od smeha

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#9 (permalink))
_baba_
mama Fratelli
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 30.06.2007, 17:13

Od glave pa do polovine tela sam negativna.
A od pola pa na dole, tamo negde do prstiju na nogama sam takodje negativna.
E sad, matematika kaze da minus i minus daju plus

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.

staro
  (#10 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 18:33
Pol: Muško
Godine: 35
Odgovor: Koliko ste pozitivni? - 30.06.2007, 18:03

ја се збиља трудим да позитивизам надвлада црнило које је црње од најцрњег мрака. елем, ево-

и није то само што је лепо време напољу...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom