|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
|
Odgovor: Koliko ste pozitivni? |
|
|
|
|
|
vragolanka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 31.05.2007.
Poslednji login: 10.11.2008 12:59
Pol: Žensko
|
Odgovor: Koliko ste pozitivni? -
25.06.2007, 00:28
Umereno pozitivna i realista ali nikako ne negativna Negativno drustvo jer mi dzabe oduzima dragocenu energiju ...
|
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Godine: 19
|
25.06.2007, 01:03
koliko god je to moguce... uvek se smejem... chak i u najtezim trenutcima... nemam pojma, smeh je moje oruzje protiv tuge...
treba biti pozitivan da bi ti se pozitivne stvari deshavale u zivotu... barem je to neko moje shvatanje ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: 17.11.2008 18:06
Godine: 19
|
25.06.2007, 19:37
evo upravo sam se vratila iz grada... drugarica i ja sedele pile limunadu i otpadale... nekako smo u prichi nadoshle na temu pozitivnosti.... njena izjava (na optuzbe da je uvek negativna):
"ne, ja sam nekako realno pozitivna... sa velikom dozom negativnosti." upishala sam joj se od smeha ![]() ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
mama Fratelli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 21:01
|
30.06.2007, 17:13
Od glave pa do polovine tela sam negativna.
A od pola pa na dole, tamo negde do prstiju na nogama sam takodje negativna. E sad, matematika kaze da minus i minus daju plus ![]()
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: juče 18:33
Pol: Muško
Godine: 35
|
30.06.2007, 18:03
ја се збиља трудим да позитивизам надвлада црнило које је црње од најцрњег мрака. елем, ево-
и није то само што је лепо време напољу... ![]() с ветром уз лице |
|
|
|