VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..?
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 20:18
Pol: Žensko
Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 24.03.2006, 06:22

dakle? jel gledate u vrh vasih cipela ili zujite okolo ko muva bez glave? gledate li izloge ili se samo u njima odmeravate? promatrate li ljude koji vam dolaze u susret ili citate brojeve sa registracijskih tablica?
pogledate li koji put u nebo?

ima jedna provala, ne znam dal je istina, tako sam cula..
prica o pofesorki istorije ~~ 'Šetam ja tako ulicom i razmišljam o propasti Rimskog carstva, kad odjedanput pogledam, ja na kamionu?'

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..?
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 03:09
Godine: 33
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 25.03.2006, 00:06

Ne da ne posmatram ljude koji mi dolaze u susret, nego bi sa mnom covek trebao da se sudari da bi ga primetila. Zato u nebo zveram povremeno. Ako postoji neko cvece ili drvo tu gde hodam, onda i u to gledam. Bacim pogled u izloge, neke koji mi privuku paznju... ili one gde vec neko stoji i nesto gleda... Nikada ne gledam u svoje cipele. Najcesce gledam pravo ispred sebe. To sve vazi naravno, ako setam ulicama svog grada. U svakoj drugoj varijanti sam muva bez glave.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 25.03.2006, 02:16

Gledam ko mi ide u susret, gledam da me ne puknu neka kola ()... i ono sto najcesce radim i sto me izludjuje do besvesti - ako je trotoar sastavljen od ploca, prebrojavam ih Izloge slabo gledam, to mi se ne mili ni kad moram

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 25.03.2006, 04:28

u mom slucaju zavisi od raspolozenja.. no najcesce zujim i gde treba i gde ne treba.. toliko da retko kad gledam kud hodam, jednom sam uspela i u stup da se zabijem skoro pa nikad ne gledam u cipele ni u pod.. a drugi prolaznici mi ne privlace bas paznju, sem ako mi za oko ne zapadne neka chudnovato~luckasta~ kombinacija odece koja se nikako ne slaze inace u izloge isto bas ne gledam.. sem kod ducana za art suply

kao i Skvovitis, i nebo i zemlja (zemlja u doslovnom smislu) privlace pozornost, pogotovo u prolece

staro
  (#5 (permalink))
Betty Boop
Početnik
Betty Boop će uskoro postati poznat članBetty Boop će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 07.01.2008 03:43
Godine: 28
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 25.03.2006, 10:44

Ma zavisi... Ako sam krenula u soping onda zveram po izlozima. Retko kada mi se desi da gledam ko mi ide u susret. Primetim tek toliko da se ne tucim sa nekim. Imam neku glupu naviku, da ako se zadesim na Bulevaru, pokusavam da zamislim pravolinijsku putanju po kojoj bih najbrze stigla do cilja. Ma ziva glupost, iz prostog razloga sto je na istom uvek guzva kao na z.stanici. i naravno, samim tim je naprosto ne izvodljivo. A ako sam u stiklama, eeee to je situacija u kojoj ne dizem glavu od plocnika. Stalno zveram da ne naletim na nekakvu rupu u kojoj bih se strmeknula.

"Bupu pi du pu !"

staro
  (#6 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 00:37
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 25.03.2006, 16:19

Citat:
Betty Boop kaže:
Ma Primetim tek toliko da se ne tucim sa nekim.:
Shta da ne uradish?

Elem evo ja : zavisi kako sam raspolozen .. ako sam neshto neurozan il umoran u glavnom ne gledam nishta samo da se stigne od tachke A do tachke B a da me pri tom ne udare kola ili ne stanem u psece govno ...

Ako sam izashao da blejim onak gledam sve i snimam sve .. naravno ne blenem ljudima u face ali snimam interesantne konfiguracije /lica tijela itd po nekad vidim kako bi se to dalo nacrtati/ izmodelovati itd ...smishljam priche koje se kriju iza lica .. koliko lice u opshe odaje karakter? ..Svakako snimam dobre cice .. po nekad vidim kako bi se to moglo...ovo/ono...ne libim se okretati .. Snimam interesantne fasade, po nekad se trudim da zapazim stvari koje mi inache promichu.. po nekad stvarno zveram okolo.. hah koliko tvoj rodjeni grad mozz da izgleda novo i drugachije samo ako podignesh glavu.... Uz sva ta sranja zaboravim da gledam po izlozima ako sam recimo krenuo da trazim patike il shta god..

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: juče 03:09
Godine: 33
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 25.03.2006, 17:23

Citat:
yige_gui kaže:
skoro pa nikad ne gledam u cipele ni u pod..
Cudo pa nikad nismo zavrsile u nekom sahtu.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~

Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 26.03.2006, 04:11

Citat:
SQUAW kaže:
Cudo pa nikad nismo zavrsile u nekom sahtu.
nemoj bre da nas ureknesh

staro
  (#9 (permalink))
Panta Ray
Početnik
Panta Ray će uskoro postati poznat član

Član od: 09.04.2006.
Poslednji login: 16.04.2006 11:05
Godine: 30
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 09.04.2006, 20:01

Kad idem ulicom obično sam jako zamišljen, tako da imam ozbiljan izraz lica. Činimi se da gledam u zemlju ispred sebe. Tako je uvek kad idem sam. šta da radim kad imam to proklestvo da mi mozak uvek nešto obrađuje.

staro
  (#10 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Sta/kuda najcesce gledate dok hodate ulicom..? - 10.04.2006, 01:26

Citat:
Meggy kaže:
Gledam ko mi ide u susret, gledam da me ne puknu neka kola ()... i ono sto najcesce radim i sto me izludjuje do besvesti - ako je trotoar sastavljen od ploca, prebrojavam ih Izloge slabo gledam, to mi se ne mili ni kad moram
Isto, samo sto se ja trudim da ne zgazim na "liniju" izmedju ploca. Mislite da sam cudan?

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!