I dalje smatram da je moja najveca ludost skakanje sa Zezeljevog mosta...i to dva puta...ali sad me podseti Bazarov sa cika cajcima...
Momak moje najbolje drugarice se ozdere kao zivotinja i potuce se sa petoricom ili sestoricom u kaficu u kom smo otpadali godinama i pocepa ih k'o peder erotiku. Nije mu bilo dovoljno nego izadje na ulicu i pocne da samara prolaznike.

I legendarna baba Duca koja je vecito virila kroz prozor pozove policiju, a zvekan pobegne.
Stigli panduri, dva auta i marica i pocnu da hapse sve koji su bili u lokalu. Moja najbolja drugarica se sakrije u magacin, a ja ostanem za sankom. Kao kuliram, nemam veze s prethodnim dogadjajem

Prilazi meni mrga i kaze: Devojcice, ajmo pokret!
-

A ne. Ja ne mogu.
-Jeeeel? A zasto ne mozes? Hoces da te prenesem do marice?
-Ma ne mogu, ja imam izlaz do 23h.
-Polazi!
-Dobro.

Vida ce me probiti kroz beton zbog vas.
Uglavnom, potrpali nas u maricu, unutra mrkla mrakcina, smrdi mokraca, meni frka...stignemo u stanicu, poredjaju nas u hodnik i jedno po jedno ulazi u sobu i daje izjavu.
Dodjem i ja na red...sednem...dam podatke...njih trojica me gledaju...osecam se kao da su me priveli gestapovci...
-Gde je Goran?
-Ne znam.
-Kako mu se zove devojka?
-Ne znam.
-Sta ti je ona?
-Najbolja drugarica.(

)
-Gde zivi?
-Ne znam.
-Ne znas gde ti zivi najbolja drugarica? Mala pocni da pevas inace ces ostati ovde celu noc.
-Da pevam?

-Pocni da pricas.

-E, ja stvarno nista ne znam, a i da znam nema sanse da bih vam rekla, pa makar me zatvorili ovde i mesec dana. Kazem nesto, otkucam, posle ovi moji kazu: Zorka pichka, ocinkarila nas. Nema sanse

Mislim