|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 19:54
Pol: Žensko
Godine: 46
|
Odgovor: Nešto najluđe što ste učinili do sada -
16.04.2007, 18:08
hmmmm - bas sam bila nestasna
namerno skuvala svekru kafu sa solju da vidim kakvu ce facu da napravi.Svom "neprijatelju" sam pljunula u casu sa Colom pa sam mu je posluzila Samu sebe osisala - jednom i nikad vise Komsija Jovu gadjala jajetom .....ali ovo je bio vrhunac, kada sam zaustavila pandura.... Vracam se s posla kasno uvece... na bulevaru nigde nikog, vidim u retrovizoru policijska kola... pali se rotaciono... ja usporavam, on me prati. Zaobilazi me i sada vozi ispred mene sa, i dalje, upaljenim rotacionim. Parkira se u stranu ... ja se parkiram iza njega. Izlazi iz kola, prilazi mojim kolima, ja otvaram prozor. "Da li nesto trebas"? pita on. Ja "Ne, da li ti nesto trebas?" On se smejulji, kaze "zasto si stala iza mene?" "A zasto si ti stao ispred mene...mislila sam da me zaustavljas?" On kaze: "Da sam hteo da te zaustavim, stao bih iza tebe" Moram da dodam, u kanadi je propis da ako te zaustavlja policija u kolima, sirenom (iza tebe) daje ti znak da stanes u stranu, a on se parkira iza. Medjutim ja taj detalj nisam znala ![]() Noc se tiho povlaci pred zorom
serenada prosla pod prozorom rumena si kao mlado vino dobro jutro, Vojvodino! |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 18:49
Godine: 26
|
16.04.2007, 20:08
Beše davno...Na prvoj godini faxa,odlučila da sa "najboljim" drugom
(u to vreme neprežaljenom ljubavi ) odem u BG na derbi.Ja iz NS-a on iz KG-a (u to vreme to su nam bila mesta prebivališta) smo se našli u BG-u na stanici,krenuli lagano na stadion,utrčali u park (sasvim slučajno,sa namerom da odmorimo ) u kome se odvijala tuča izmedju navijača i policije (jedva se iščupasmo) ,otišli na severnu tribinu na kojoj smo se nagutali suzavca i jedva pobegli od linča organa reda ,nekako se na kraju provukli kroz grad do stanice,da bi njega na kraju istukli u staničnom wc-u zbog dresa koji je imao na sebi... ![]() Sve u svemu ludo i ne bih se opet usudila na isto... ![]() |
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: juče 17:37
Godine: 25
|
24.04.2007, 19:09
hm......
ja se svega i ne setjam....... uglavnom se drugi setjaju pa mi preprichavaju ![]() - u sestom razredu krenula sa svercerima put Crne Gore zato shto mi bilo dosadno.... - nashtrcala suzavac u ochi nekom kretenu.... u srednjoj shkoli - organizovala shtrajk u srednjoj shkoli... - napichila se na neke sandale i trazila ih u Krushevcu, Ćupriji, Jagodini, Herceg Novom, Budvi, Paraćinu... I naravno, nisam ih nashla 6. osnovne... - naterala upravu faxa da odustane od ideje da nam naplate shkolarinu ( na ovo sam extra ponosna) - pravila pidzama party i naovorila 20-ak ljudi da ponotj svi izadjemo ispred zgrade da se ljuljamo, klackamo... - trotinetom obishla pola Becha...... - fotografisala i Belvederu ( ultra zabranjeno, prate ti svaki korak....) pa.... kad se setim, dopisatju.... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
24.04.2007, 19:19
popela se na vodotoranj 30 metara visine bez zaštitne opreme...crkla sam i srce mi je sišlo u pete, ali se popeh na vrh, i isto tako spustih
![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2007.
Poslednji login: 23.05.2008 15:41
Pol: Muško
Godine: 32
|
08.10.2007, 08:39
Napio sam se u lokalu i kako sam setao sa skvadrom po cesti naslonio sam se na cestovni znak jer mi je bilo lose a on slabo pricvrscen i padne znak na zemlju a i ja s njim. Ja se naljutim na znak a pijan ko majka bio, krenem ja razgovarati i svađati se sa cestovnim znakom znakom a skvadra mi vice da idemo, a ja onako pijan i bedast pokupim znak i razgovaram s njim putem i odnesem ga doma, a ujutro je bilo, STA JE MENI OVO TREBALO, jedva sam ga se rijesio, dobro da me policija nije vidjela.
to je samo jedna stvar u nizu, koliko sam gluposti napravio u zivotu |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.05.2007.
Poslednji login: 29.01.2008 12:06
Pol: Muško
|
08.10.2007, 13:21
Trcao sam 500 metara za autobusom... mogao sam sacekati sledeci a onaj nisam stigao nego sam na sledecoj stanici cekao sam drugi...
![]() |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 18:38
Godine: 20
|
17.10.2007, 02:20
skakala Bandzi.. nikad vise necu, majke mi
![]() poverovala Kalu da je Superman ![]() ![]()
|