|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Sajber kurajber |
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:21
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Sajber kurajber -
18.10.2006, 03:22
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 16:45
Pol: Žensko
Godine: 24
|
18.10.2006, 14:36
Citat:
Ali ne mozes da ga gledas u okice!!!! Sem toga sve je opusteno?! sreća, sreća, radost, ma uživancija...
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
|
imam jedan cisto sebican razlog...mogu da pravim megalomanske sendvice i da locem jogurt u neogranicem kolicinama, sto bas i nije uobicajeno kad idem u grad...
|
|
|
|
|
|
Beatrix Kido
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
|
16.12.2006, 14:12
volim to sto s net prijateljima uvek mogu sve da podelim, bilo lepo,bilo ruzno,bilo veselo,bilo tuzno...s net prijateljima sam iskrena...
volim sto i kad svoje net pijatelje slazem,oni to ne znaju... ![]() volim sto ne moram da se trackam kad idem pred ekran... volim sto eventualno mogu da se trackam za izlaz i istovremeno caskam s nekim a on ne vidi kako se becim u ogledalo ... volim sto se uvek toliko ismejem kad naidjem na "normalne ljude koji ne idu na net" i pricaju kako smo "mi frikovi koji idemo na net" nenormalni i zatucani... ![]() ne volim sto me nekad oci zabolu od prevelike kolicine ispisa koje izgleda samo ja, budala citam... ![]() ne volim sto zapostavim svoj nered zbog neta... ne volim sto se navadim na net ko lud na bras...Ma volim...! ![]() Ubica mekog srca. |
|
|
|
|
|
Dama Pik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 21:43
Godine: 33
|
28.04.2007, 18:31
~ možeš da im zalepiš žvaku ili ostaviš trag karmina na ekranu
a da ne moraš te muzgotine da obrišeš ![]()
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 18:58
Godine: 46
|
28.04.2007, 18:40
sedim za kompom od ranih jutarnjih sati - a gde bih da idem tako rano...a niko mi ne salje znacajne poglede, kao "ej, ispao ti palac iz zokne" ili "jel imas ti cesalj u kuci"... imam, ali ne koristim kada idem na net
onda... prednosti su te sto mogu da se bekeljim , a niko me ne vidi - ajd' cik se tako izbekelji nekom u lice I na kraju, ako mi dojadi net - samo kliknem off line... i onda odem da promenim zokne (uzimam neke ukrpljene) ![]() Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla
|
|
|
|
|
|
s vetrom u kosi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
|
04.05.2007, 00:36
Obožavam ovo oko bekeljenja... Zoe se ponaša nehigijenski... Uzima mi reč iz usta, da ne kažem sa tastature! Ne biti mrtav nije što i biti živ.
|
|
|
|
|
|
La Nińa [:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 21:48
|
27.11.2007, 16:44
-mozes da ih zezas,a da povjeruju jer nevide tvoj izraz lica
![]() -mozes ih blokiras kad god zazelis,ne moras da ih izbjegavas na ulici -kad ti dosade,uopste ne moras da ih slusas,oni to nece primijetiti -kad ti je dosadno uvijek su tu (osim ako ih previse ne smaras,u tom slucaju ce te oni blokirati hahah) ne znam nemam ideja... CUANDO QUERAS
DONDE QUERAS ![]() |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 24.04.2008 11:16
Godine: 18
|
- ne morate da razmisljate o tome gde cete danas da idete i da li svi vole da izlaze na to mesto
- oni nikad ne spavaju ![]() - ne morate da im ponavljate nesto dva puta zato sto vas prvi put nisu culi... uvek mogu da procitaju sta ste "rekli"... - nece vas pitati da li su se ugojili/da li im se razmazala maskara ili da li vam se svidja njihova nova odeca/frizura... - nece nikad doci nepozvani kod vas - njima ne smeta ako u isto vreme pricate i sa nekim drugim prijateljima |
|
|
|
![]() |
|