VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Sajber kurajber
staro
  (#11 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 14:55
Pol: Muško
Godine: 41
Odgovor: Sajber kurajber - 18.10.2006, 00:07

Citat:
Citat:
swba kaže:
  • uvijek ima bar jedan sajber drug koji ne zna sta je zunjavac

ja mislim da je taj broj X>1

uzgred, šta je to zunjavac? jel to uložak za plunbu?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:21
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Sajber kurajber - 18.10.2006, 03:22

Citat:
Uriel kaže:
ja mislim da je taj broj X>1

uzgred, šta je to zunjavac? jel to uložak za plunbu?
sibni koji pp ovoj sajber drugarici iznad tebe... ona ce najbolje da ti to objasni

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#13 (permalink))
Ivana-psy
Poznata faca
Ivana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimumIvana-psy je dostigao maksimum

Član od: 06.08.2006.
Poslednji login: danas 16:45
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Sajber kurajber - 18.10.2006, 14:36

Citat:
swba kaže:
sajber druga uvijek mozes da stavis na hold

Ali ne mozes da ga gledas u okice!!!! Sem toga sve je opusteno?!

Stiže leto... sreća, sreća, radost, ma uživancija...

staro
  (#14 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Godine: 34
Odgovor: Sajber kurajber - 19.10.2006, 19:29

imam jedan cisto sebican razlog...mogu da pravim megalomanske sendvice i da locem jogurt u neogranicem kolicinama, sto bas i nije uobicajeno kad idem u grad...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#15 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Sajber kurajber - 16.12.2006, 14:12

volim to sto s net prijateljima uvek mogu sve da podelim, bilo lepo,bilo ruzno,bilo veselo,bilo tuzno...s net prijateljima sam iskrena...
volim sto i kad svoje net pijatelje slazem,oni to ne znaju...
volim sto ne moram da se trackam kad idem pred ekran...
volim sto eventualno mogu da se trackam za izlaz i istovremeno caskam s nekim a on ne vidi kako se becim u ogledalo ...
volim sto se uvek toliko ismejem kad naidjem na "normalne ljude koji ne idu na net" i pricaju kako smo "mi frikovi koji idemo na net" nenormalni i zatucani...

ne volim sto me nekad oci zabolu od prevelike kolicine ispisa koje izgleda samo ja, budala citam...
ne volim sto zapostavim svoj nered zbog neta...
ne volim sto se navadim na net ko lud na bras...Ma volim...!

Ubica mekog srca.

staro
  (#16 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 21:43
Godine: 33
Odgovor: Sajber kurajber - 28.04.2007, 18:31

~ možeš da im zalepiš žvaku ili ostaviš trag karmina na ekranu a da ne moraš te muzgotine da obrišeš

staro
  (#17 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 18:58
Godine: 46
Odgovor: Sajber kurajber - 28.04.2007, 18:40

sedim za kompom od ranih jutarnjih sati - a gde bih da idem tako rano...a niko mi ne salje znacajne poglede, kao "ej, ispao ti palac iz zokne" ili "jel imas ti cesalj u kuci"... imam, ali ne koristim kada idem na net
onda... prednosti su te sto mogu da se bekeljim , a niko me ne vidi - ajd' cik se tako izbekelji nekom u lice
I na kraju, ako mi dojadi net - samo kliknem off line... i onda odem da promenim zokne (uzimam neke ukrpljene)

Šta ti je smisao života, da bi ti život imao smisla

staro
  (#18 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Sajber kurajber - 04.05.2007, 00:36

Obožavam ovo oko bekeljenja... Zoe se ponaša nehigijenski... Uzima mi reč iz usta, da ne kažem sa tastature!

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#19 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: 08.10.2008 21:48
Odgovor: Sajber kurajber - 27.11.2007, 16:44

-mozes da ih zezas,a da povjeruju jer nevide tvoj izraz lica
-mozes ih blokiras kad god zazelis,ne moras da ih izbjegavas na ulici
-kad ti dosade,uopste ne moras da ih slusas,oni to nece primijetiti
-kad ti je dosadno uvijek su tu (osim ako ih previse ne smaras,u tom slucaju ce te oni blokirati hahah)
ne znam nemam ideja...

CUANDO QUERAS
DONDE QUERAS

staro
  (#20 (permalink))
grobarka4ever
Početnik
grobarka4ever će uskoro postati poznat član

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 24.04.2008 11:16
Godine: 18
Odgovor: Sajber kurajber - 27.11.2007, 17:40

- ne morate da razmisljate o tome gde cete danas da idete i da li svi vole da izlaze na to mesto
- oni nikad ne spavaju
- ne morate da im ponavljate nesto dva puta zato sto vas prvi put nisu culi... uvek mogu da procitaju sta ste "rekli"...
- nece vas pitati da li su se ugojili/da li im se razmazala maskara ili da li vam se svidja njihova nova odeca/frizura...
- nece nikad doci nepozvani kod vas
- njima ne smeta ako u isto vreme pricate i sa nekim drugim prijateljima

Odgovor