VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Animatori
staro
  (#1 (permalink))
maski
Iskusni forumdžija
maski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebemaski ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 12.12.2007.
Poslednji login: 10.02.2008 13:19
Pol: Žensko
Animatori - 02.02.2008, 09:48

koliko vas animiraju teme koje postavljaju moderatori i moderatorke da razigraju forum?

smatrate li da je legitimno prepisivati teme s drugih foruma?

mislite li da teme koje ne oslikavaju licno interesovanje i motive treba podrzzavati i razvijati?

prema kojim temama na forumu ste indiferentni?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: animatori
staro
  (#2 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 20:49
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: animatori - 02.02.2008, 09:59

...mene uglavnom animiraju moderatorke... ... i to im tako dobro ide...

...mada ni aministratorke nisu za bacanje...

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#3 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:27
Godine: 33
Odgovor: animatori - 02.02.2008, 10:13

Vidiš i ja sam se razmišljala da postavim sličnu temu...Šta za vas predstavljaju moderatori?

Na ovom forumu mod je neko ko ima malo više obaveza od običnog člana. U tu obavezu osim brisanja offtopica spada i otvaranje novih tema u cilju animacije (kako ti kažeš) članova.
Nemam ništa protiv prepisivanja jer su to uglavnom standardna pitanja ali su odgovori u svakom slučaju originalni. Sve zavisi na koji način se tema forumuliše.
Ne znam da li si primetila da ovde, za razliku od drugih foruma, većina starih (a i neki novi) članova pokušava na temu da odgovori sa više od jedne rečenice, što i jeste čar ovog mesta. Naravno to važi za većinu tema, neke i nisu takve.
Ne mora da znači da su sve otvorene teme oslikavanje nečijeg ličnog interesovanja a ako provališ koje to jesu pripišeš toj osobi i -ne komentarišeš!
U protivnom bih ja mogla da kažem da tebe još uvek interesuje taj RC i da ne možeš da ga preboliš pa si se uhvatila hrane...na nervnoj bazi.
A to nije lepo

Indiferentna sam prema većini tema, na nekim ne želim da ostavim komentar, na neke odgovorim jer me nešto isprovocira, neke samo čitam...što ne znači da su to glupe teme. Nisam ja merodavna da kažem tako nešto, ono što je meni glupo nekom je interesantno i obrnuto...

staro
  (#4 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 22:26
Godine: 44
Odgovor: animatori - 02.02.2008, 12:18

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
U protivnom bih ja mogla da kažem da tebe još uvek interesuje taj RC i da ne možeš da ga preboliš pa si se uhvatila hrane...na nervnoj bazi.
A to nije lepo

Šta da preboli kada je tamo kao na pustom ostrvu... i da hoće da pati nema za čim i za kim...

Ima tema koje su postavljene kao 'na silu',ali to je svuda slučaj...

Mene nervira to offtopic i smatram za najveću grešku svih foruma... ono što je meni ovca vama je koza,ali forum i služi da vidimo i koliko je ko daltonista i dokle to može da ide...

A googlovanje i elaborati koje kada čovek pročita ako ima živaca pomisli da je zalutao u SANU,a ne na forum.. e to me nervira da nema dalje - obitavati ovde da bi ispao u očima drugih mudrijaš i elokventni pametnjaković pametniji od pola vlade i naučnog miljea ove zemlje tako da se laici upitaju šta će ovaj ovde i što ne pomogne zemlji u razvoju...

Napraviti od foruma naučnu instituciju ne vodi opuštanju i konzumiranju razbibrige ukoliko je nekom potrebna,a jeste....

staro
  (#5 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: animatori - 02.02.2008, 12:27

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Šta da preboli kada je tamo kao na pustom ostrvu... i da hoće da pati nema za čim i za kim...
Mene stvarno ne zanimaju ti detalji

Citat:

Mene nervira to offtopic i smatram za najveću grešku svih foruma... ono što je meni ovca vama je koza,ali forum i služi da vidimo i koliko je ko daltonista i dokle to može da ide...

Napraviti od foruma naučnu instituciju ne vodi opuštanju i konzumiranju razbibrige ukoliko je nekom potrebna,a jeste....
Jeste...bolje bi bilo da se dopusti svima da kažu sve šta misle bez obzira na mesto...kao na pijaci Čemu onda služe onoliki chat softveri?

staro
  (#6 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Odgovor: animatori - 02.02.2008, 12:42

Citat:
Mene stvarno ne zanimaju ti detalji

Jeste...bolje bi bilo da se dopusti svima da kažu sve šta misle bez obzira na mesto...kao na pijaci Čemu onda služe onoliki chat softveri?

Ko je iole pametan sve će da kaže bez obzira na temu i da ne bude offtopic... Ej imam temperaturu,što me 'ebavate kad sam bolestan

Odgovor: Animatori
staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 20:57
Godine: 34
Odgovor: Animatori - 02.02.2008, 14:09

Citat:
maski kaže: Pogledaj poruku
koliko vas animiraju teme koje postavljaju moderatori i moderatorke da razigraju forum?
Zašto bi samo moderatori bili zaduženi za animiranje članova, otvaranjem novih tema?
Kao član bez mod. '' titule '' sam otvorila mnogo više tema nego kao mod.
- imala sam više vremena ...

Citat:
smatrate li da je legitimno prepisivati teme s drugih foruma?
Imam veoma liberalan stav po tom pitanju.

Citat:
mislite li da teme koje ne oslikavaju licno interesovanje i motive treba podrzzavati i razvijati?
Zavisi na koji način je formulisana tema, da li nekoga vređa ili ne.

Citat:
prema kojim temama na forumu ste indiferentni?
Političke teme me ne zanimaju. Sve ostalo dolazi u obzir.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#8 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva

Odgovor: animatori - 02.02.2008, 15:49

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
Ko je iole pametan sve će da kaže bez obzira na temu i da ne bude offtopic...
Vidiš kako mi možemo lepo da se složimo

staro
  (#9 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION

Odgovor: animatori - 02.02.2008, 15:58

Citat:
Vidiš kako mi možemo lepo da se složimo
animiraj me da te složim...

Odgovor: Animatori
staro