VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA?
staro
  (#4891 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:32
Pol: Žensko
Godine: 36
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 25.05.2008, 21:33

Danas sam OK , prošao me onaj skenjk fazon - izvadila sam cd iz kompa i ću ga sakrijem od same sebe da ne kriziram...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#4892 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: 02.11.2008 21:50
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 25.05.2008, 23:44

Ceo dan mi je loše, ne mogu da se oporavim od sinoć. Manje piva, manje piva

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

staro
  (#4893 (permalink))
misti
just a girl
misti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen članmisti je savršen član

Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 00:30
Godine: 30
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 25.05.2008, 23:53

Nikad bolje

staro
  (#4894 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Godine: 31
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 26.05.2008, 01:48

...osećam da ću sa stolice,samo da se prevrnem na krevet...

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#4895 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 26.05.2008, 01:51

Mislim da sam juče doživeo pravi nervni slom,pa danas mirujem ne bi li pokušao da dođem sebi i probam sam da se izlečim... najozbiljnije

A doživeo sam ga zbog sitnica , zbog kojih bi se većina nasmejala... pucam po šavovima da nema dalje...

Neću da prizivam Boga sada kada do sada ni u šta verovao nisam,ali ako pomognem sebi pomogao sam,ako ne izgubio sam... da li život ili negde usput samo sebe nije ni važno...

staro
  (#4896 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:40
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 26.05.2008, 03:17

osecam se sjitasto, skroUz naskroUz..
koliko ljudi moze da te nasekira za tri dana, pa to je nemoguce ali je fazon sto ljudi koji staju na muku uopste ne kontaju koliko mene moze da povredi kad oni to ne razumeju..
jbt, svi se upalite da me skenjavate onda kad je meni lose.. gde ste kad mi niko ne moze nista.. pi*da vam materina.. kolika li treba da budes budala pa sve to da trpis Teodora, nije mi jasno..
nikako da ti udje u glavu da nisu svi isti i prepuni razumevanja kao ti Teodora..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

staro
  (#4897 (permalink))
**princess**
*OtRoVnA CicaMaca*
**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum**princess** je dostigao maksimum

Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Godine: 19
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 26.05.2008, 09:00

energichno.... srecno... ma vrh!

I'm not evil.... I'm just up to no-good...

staro
  (#4898 (permalink))
onemorenight
Početnik
onemorenight će uskoro postati poznat članonemorenight će uskoro postati poznat član

Član od: 22.05.2008.
Poslednji login: juče 14:43
Godine: 41
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 26.05.2008, 09:02

OdliČno !! Za 5 !

staro
  (#4899 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 12:46
Godine: 29
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 26.05.2008, 11:52

Ponedjeljak je. Jel' to dovoljno?

staro
  (#4900 (permalink))
jega
P I L E N C E
jega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimumjega je dostigao maksimum

Član od: 28.11.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 23:22
Odgovor: Kako se osecate upravo SADA? - 26.05.2008, 14:00

ceo dan razmisljate o sladoledu...mogli ste pojesti vec kilu,ali se cuvate za poseban tretman...sednete u poslasticarnicu i osecate se fenomenalno,jer ste bili zverski strpljivi,jer se isplatilo,ali...stigne vam sladoled pred vas,prvi zalogajcic i ....e taj,konacni osecaj,koji nema ime...
TAKAV SAM SAD!!!

Nije kriv onaj sto dobije-kriv je onaj koji deli!!!

Odgovor