|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Da ste nevidljivi... |
|
|
|
*OtRoVnA CicaMaca*
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2007.
Poslednji login: juče 11:06
Pol: Žensko
Godine: 19
|
Odgovor: Da ste nevidljivi... -
05.09.2007, 11:55
ne znam... nije meni tako velika zelja da budem nevidljiva... vishe bi volela da mogu da letim ili da chitam tudje misli...
ali da imam tu mogucnost.... pa prvo bi se sigurno izivljavala i troshila je na sebichne potrebe... ali posle bi shvatila svu svoju moc i posvetila se plemenitijim ciljevima... recimo, reshila bi ubistvo zorana djindjica... svu istinu! pokushala da rehim sve prevare napravljene u ovoj zemlji...ali, nazalost ne bi pozivela dovoljno dugo da se obrachunam ni sa pola... nosila bi hranu u afriku.... i mnoge druge stvari. ![]() I'm not evil.... I'm just up to no-good... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.09.2006.
Poslednji login: 21.02.2008 16:21
Pol: Muško
Godine: 58
|
09.12.2007, 10:36
Ih, spavao bi ceo dan. Ono sto ne bih na spavanje potrosio isao bih da gledam komsinice kad se presvlace.
|
|
|
|
|
|
Tweety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: danas 02:20
Pol: Žensko
Godine: 21
|
22.02.2008, 16:59
... uvukla bih se u autobus kojim su otisli moji najdrazi u Italiju i sad bila dole sa njima.....
|
|
|
|
|
|
mornar iz gibraltara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Pol: Muško
Godine: 35
|
23.02.2008, 17:28
укрцао бих се у неки прекоокеански брод за јужну америку и...
![]() с ветром уз лице |
|
|
|