|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Dosadan party! |
|
Odgovor: Dosadan party! |
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Dosadan party! -
05.08.2006, 07:42
Citat:
vodeci se ovom repaticom nikad mi nije bilo dosadno ko sto svi vec rekose obicno to i biva kad ocekujes dobar provod i obrnuto... za ovu novu godinu sam se isfurao zesce i dolucio da je provedem u sto moguce dosadnijem okruzenju... da se ubedacim do daske... al' ne lezi vraze bilo je bas zanimljivo ![]() |
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
|
Odgovor: Dosadan party! -
05.08.2006, 14:27
Mene samo nervira kad krenem na "zurku", a ispadne pyjama party
![]() Znaci, ako ocekujem da se bas provedem, onda mi dodje kao razocarenje da samo drobim sa nekim celo vece. Ali, pravilo je da sam se u gradu najbolje provodila kad god bih se totalno nonšalantno obukla... ono, patike, farmerke i piči Kad god se ne znam ni ja kako picnem, celo vece treba da razmisljam o tome da l' je sve na svom mestu Ovako fino opusteno i mozak na pašu Za ocekivati je da se nekad i razocaras u zurku i to bas onda kad mislis da je drustvo strava i da ne moze da omane... Pocni da se navikavas na to, juniore
|
|
|
|
|
|
klinka, pa sta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
|
Citat:
Isti slucaj i kod mene Sta mi vredi to sto sam se ja upicanila k'o za svadbu kada posle cele veceri moram da brinem kako izgledam, da se nesto nije izguzvalo, pocepalo... Nemam ti ja zivaca za to Ali, posto ja ne mogu da se odvojim od papucica, cipelica & co, sa stiklicom, obicno obucem farke, slatki topic ili bilo sta drugo i stiklice *Ebi ga, to je za mene nonsalantno Ma meni je svaka zurka dobra Ako postane dosadno, sto, hvala Bogu nije cest slucaj, ja je sama ponovo napravim zanimljivom i... Odlicno se provedem ![]() |
|
|
|
|