VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Кући бегај (раније легај)
staro
  (#1 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Pol: Muško
Godine: 35
Кући бегај (раније легај) - 14.06.2007, 16:53

ова тема говори о неким догађајима,ситуацијама где сте ви били принуђени да напустите исту,јер вам је било
сморно
глупо
досадно
гомила-безвезних-ликова
немате с ким да кокетирате
немате у кога да се заљубите
нема пива више
нема алкохола уопште више
почела је туча
и слично

дакле,ја памтим многе такве згоде-незгоде... ајде прво ви да испричате неку вашу па ћу и ја неку своју. је л може?

лицем ка ветру
с ветром уз лице

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Кући бегај (раније легај)
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Pol: Žensko
Odgovor: Кући бегај (раније легај) - 15.06.2007, 02:12

kod mene nije bash takav sluchaj obichno sam ja ta koja uvek, shto bi rekla moja keva "pomete zhurku" meni je dobro di god odem.. i kad nema pive i kad je tucha i kad je losha muzika jeste, bilo je smorenih zhurki.. u srednjoj shkoli bi se sa takvih pokupili odma, chim nam neshto nije bilo od volje.. ali valjda to dodje s godinama, pa sad i kad odemo, odemo tamo di nam je zabavno.. u zadnje vreme blejimo po krovovima zgrada mozhda smeshno zvuchi, ali tamo nam je do jaja

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
broj310
mornar iz gibraltara
broj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimumbroj310 je dostigao maksimum

Član od: 19.04.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 22:42
Godine: 35
Odgovor: Кући бегај (раније легај) - 27.12.2007, 23:41

хехе, извукох ову моју тему из нафталина.
кад се мени тако нешто задеси, проверим има ли у комшилуку какве добре пекаре- или било какве па навалим на- бурек
или рол виршлу
прошетам комшилуком и утврдим какав је крај у питању, загледам куће, зграде, дрвећа...
зевам,
вадим мобилни из џепа и гледам колико је сати...

лицем ка ветру
с ветром уз лице

staro
  (#4 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Кући бегај (раније легај) - 28.12.2007, 00:28

A, pa bilo je kojekakvih "situacija" gde mi se nije ostajalo, a meni kada se ne ostaje (iz bilo kog razloga), ja lepo dignem sidro, pa niz ulicu. Najcesce se desavalo na velikim skupovima, gde vise od pola ljudi ne poznajem, pa me oni spopadnu nekim nebuloznim temama, a ja klimam glavom ovako ili onako. A kad vec osetim da mi u grlu stoji pegla.... da ne bi doslo do incidenta - ajd, odo' ja! Naravno, cim za sobom zatvorim vratauh, koje olaksanje.
To je desavalo kad sam bila mladja. Sada odlazim na sedeljke gde poznajem drustvo - cool ljudi, cool zurka i sve uglavnom dobro prodje

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#5 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Godine: 31
Odgovor: Кући бегај (раније легај) - 28.12.2007, 02:30

...moze...ali nema vise sta da se prica...odavno izbegavam takve situacije,jer sam se prilicno smorila od pomenutih "dogadjaja"...povukla sam se u ilegalu mozda i vise nego sto bi trebaloali prija mi,samo to okolina bas i ne kapira..a situacije na poslu dok traje pauza za kaficu...jbt.kad pocnu da parlaju od 6 ujutru,kako su istresle tepihe,skuvale ruckove za 5 dana,ispeglale ves,oprale prozore,do 7 je gotova generalka cele kuce...domacice sa reklame..
e onda pretresaju ko,kad gde i s kim,do kraja radnog vremenavec menjam boje i izrazom lica im dajem do znanja da ih ne mogu slusati vise...i da jedva cekam da kuci begam

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#6 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 05:22
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Кући бегај (раније легај) - 31.03.2008, 22:49

retko kad je meni zurka smor.. cak i sa najgorom dijagnozom partyja; ja sebi udesim da bude dobro
ne kazem, desi se da bude smor pa i da se smorim.. ali gledam da takvo mesto sto pre napustim..
k'o sto rece yige, to valjda ide sa godinama.. istina, nekada mi valjda nijedna zurka nije bila dosadna.. a sada takve izbegavam, u principu znam kada i gde cu se smoriti..
ali no sikiriki.. iako je na partyju dosadno, sa mnom nije dosadno.. udesim ja..

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica > Кући бегај (раније легај)