VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto?
staro
  (#31 (permalink))
A-Bar-Gi
Početnik
A-Bar-Gi će uskoro postati poznat član

Član od: 06.09.2008.
Poslednji login: 04.11.2008 21:45
Pol: Muško
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 08.09.2008, 18:21

Крао сам књиге по новосадским књижарама. Не знам да ли сад постоји она велика књижара на Спенсу- то ми је било најомиљеније мјесто.
Издвојио бих и књижару на Философском факултету као и ону поред Дунавског парка. Била су то дивна времена

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:18
Pol: Žensko
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 08.09.2008, 18:45

Pa nisam... Ali bih rado da ukradem nečije srculence...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

staro
  (#33 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: juče 22:44
Godine: 31
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 08.09.2008, 18:53

Lepo pise na prodavnici samoposluga...pa ja sam se samoposluzila

Kao klinka ukrala sam kapisle za pistolj koje sam lupala ciglom da bi pucala.
Posle sam ukrala sminku(neki beli ruz i ljubicastu senku)....uhvacen na delu

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#34 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 09.09.2008, 00:18

Verovali ili ne, nikada nisam ukrao ništa. Ovo i ne govorim baš sa nekim ponosom, jer me je čak bilo sramota da kradem i trešnje, kajsije, bostan i ostalo što su svi moji vršnjaci bar povremeno činili...

U ratu, ista priča. Čak sam jednom popizdio i izvršio smotru svoje jedinice i sve što sam našao (kasetofoni, razni električni aparati, i ostalo sranje što se u ko zna kojoj ruci pljačke moglo pronaći na tom području) onako polupijan sam spalio i još se na sve to popišao.

Ne znam kako me neko nije tada ubio, a vala i mogao je. Tada mi se hebalo baš za sve...

Rebel

staro
  (#35 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: danas 02:09
Godine: 26
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 09.09.2008, 00:36

kao mali,krao sam komsiji jagode,tresnje,dunje....hehe mi to nismo imali a ja bio zeljan

Opusteno Ko Babina Sisa

staro
  (#36 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 22:47
Godine: 29
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 12.09.2008, 10:56

Krali smo kao klinci voće po komšiluku, mislim, ko nije, jel...

Nisam nikada krala po prodavnicama ali jesam par puta bila saučesnik tipa zapričavanja prodavačice dok ekipica iza mažnjava čokoladice.To je bilo u osnovnoj školi, valjda iz čiste radoznalosti.I nikada mi se te čokoladice nisu ni jele posle.
Šta ja znam, nisam taj tip.

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

Da li ste i sta nekada ukrali?
staro
  (#37 (permalink))
diktatorka
Iskusni forumdžija
diktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Suncadiktatorka obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 13.10.2008.
Poslednji login: danas 03:35
Da li ste i sta nekada ukrali? - 16.11.2008, 02:29

Naravno,ne mislim na kradje,tipa-maznuo iz firme lovu ili neke bas krimi stvari.Nesto bezazleno a da su vas uhvatili pa vas posle bio blam.Ja sam ~pala~na dve case za vino,jer konobar nije hteo da zazmuri a ni da naplati kao lom.Cinkao me kod sefa ali ovaj je bio ~stari lisac~pa mi pokloni i pepeljaru.Bilo je bas sarmantno,ako izuzmem celu salu kako gleda u mene.Naravno tamo vise nisam nikada vecerala!

Odgovor: Da li ste i sta nekada ukrali?
staro
  (#38 (permalink))
Rohalj Baze
Frajla Juca
Rohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostaleRohalj Baze je uzor za ostale

Član od: 19.07.2008.
Poslednji login: juče 14:04
Godine: 28
Odgovor: Da li ste i sta nekada ukrali? - 16.11.2008, 07:23

nisam nikada, i ono sto nadjem pokusam da nekako vratim i pomislim na to ko zna ko je to izgubio i ko place za tim....

Ono za cim zudimo,a ne ono sto dobivamo, govori o nama kakvi smo.

Odgovor: Da li ste i sta nekada ukrali?
staro
  (#39 (permalink))
Becar
Iskusni forumdžija
Becar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamantBecar je dijamant

Član od: 09.06.2007.
Poslednji login: juče 15:02
Godine: 23
Odgovor: Da li ste i sta nekada ukrali? - 16.11.2008, 18:30

Kao klinac sam napravio par gluposti.Naime secam se da sam imao 7 godina i da sam caletu uzeo iz novcanika tada 100 maraka da bi kupio neku loptu za fudbal.Cale nije ni primetio ali sam mu ja rekao tek posle 10 godina a loptu sam kupio i probusio za 2 nedelje tako da cale nije ni znao da je imam jer sam je drzao na nekom svom mestu.Secam se i kad sam napunio 15 uzeo caletu tada bmw kao da ga vozim po ulici jer je on otisao na put u Kanadu.Eto to je to uglavnom lopove ne volim a to sto sam uradio klinacki je i mladost prasta sve

staro
  (#40 (permalink))
maja bg
Početnik
maja bg će uskoro postati poznat članmaja bg će uskoro postati poznat član

Član od: 21.11.2008.
Poslednji login: danas 01:33
Godine: 20
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 23.11.2008, 05:12

Secam se imala sam nekih pet godina,kada sam se sa bakom vracala iz setnje,Baka je inace trpela sve moje nestasluke,i to sam vesto koristla,i tako nateram ja nju da udjemo u prodavnicu igracaka.Imala sam ih puno,ali nikad mi nije bilo dosta,i klepim ja lutku i pocnem da bezim,a niko me nije video,sem bake i vratili smo lutkicu naravno

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke