VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto?
staro
  (#11 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 17.01.2007, 12:06

Ja sam samo obijala poneku trafikicu kad zagusti dok sam bila strastveni pushac...
sad posto ne pusim vec dosta vremena, prestao i taj poriv...

Ubica mekog srca.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 19:21
Godine: 29
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 17.01.2007, 12:09

ja nisam...uvek sam imala osecaj da svi bulje u mene....al nije da mi nije padalo na pamet

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#13 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 10.08.2008 14:57
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 17.01.2007, 12:12

Hehe! Pa mene je brat kao malog ucio kako se kradu sati interneta i fajlovi sa tudjih kompjutera, i kada sam malo bolje ukapirao... bolje da ne pricam

Kada smo se vracali sa jedne svadbe, mi doveli cigu - harmonikasa da isprobamo kako ce on (zbog brzih prstiju) i cigi kazemo da ukuca *censored* ... Kad je ciga harmonikaskim prstima poceoooo pravi haker

staro
  (#14 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 21.09.2008 16:30
Godine: 28
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 23.04.2007, 03:11

Jesam
Kad Sam Imala Nekih 10 Godina Ukrala Sam Ujaku Pare Iz Novcanika
Bilo Je Ovako: Ujak Je Cesto Putovao Kolima Iz Njemacke Preko Slovenije U Rep.Srpsku...Pa Kad Je Bio U Sloveniji Prespavao Je Kod Nas...Jer Je Bio Umoran Od Puta...Ja Tog Coveka Nisam Mogla Organski Zasto...Jedne Veceri Sam Razmisljala...Sta Da Uradim Da Nebi On Vise Dolazio Kod Nas I Tada Mi Je Pala Ideja Na Pamet Da Mu Ukradem Pare...To Mu Je Bilo Najvrednije Sto Je Imao Kod Sebe...Tako Sam Sledeceg Dana Otisla U Skolu I Kad Sam Se Vratila Majka Me Je Docekala Na Vratima I Pitala Me Dali Znam Nesto O Tim Parama...Ja Sam Cutala Ko Zalivena Jer Sam Znala (Naravno) Sta Me Ceka Ako Priznam...Posle Dugog Emotivnog Mucenja...Priznala Sam Majci Da Sam Ja Ta Koja Je Ukrala Pare A Ona Me Samo Upitala "Zasto"...Rekla Sam Joj Sve A Ona Se Pocela Smejati I Rekla Je Da Samo Vratim Te Pare Nazad...Nekim Cudom Je Razumela Moju Situaciju I Nikada Vise Nije Spominjala To...Dugo Godina Posle Toga Nisam Mogla Ujaka Pogledati U Oci A Posle Sam Se Pomirila Sa Tim Jer Sam Verovala Da Sam Ucinila Pravu Stvar...

staro
  (#15 (permalink))
JasnaBGD
s vetrom u kosi
JasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostaleJasnaBGD je uzor za ostale

Član od: 02.11.2006.
Poslednji login: 16.10.2007 14:40
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 24.04.2007, 12:40

Pa, moram da računam te nesrećne kajsije, komšijske, jer je pukla grana na koju sam se uspentrala, ja sam se strovalila sa drveta i usput izubijala i izgrebala najstrašnije. Baki nisam ništa smela da kažem, nego sam se onako, krvava kao sa fronta, zavukla u krevet i - zaspala. U neko doba, baka je ušla u sobu, podigla prekrivač i... kad se nije šlogirala! Čaršav se zalepio na ogrebotine, ja sva naduvena od suza i bola...
Bilo kako bilo, istina je izbila na videlo i zamalo nisam fasovala i batine...
Ne sećam se da sam nešto drugo krala... Ali, te kajsije sam dobro zapamtila!

Ne biti mrtav nije što i biti živ.

staro
  (#16 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 16:30
Godine: 29
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 07.09.2007, 08:52

Točno se sjećam svojeg zadnjeg puta. Uhvatili me (naravno, zato i je zadnji..)

Bila sam prvi srednje, zimsko doba. Ušla ja u robnu kuću. Falile su mi žvake, pa ajde da si ih nabavim. Otišla ja do te police, uzela par paketića, nevino odšetala do druge police, kao razgledavajući. Uzela nešto sitno i na blagajnu..

Ispred mene kolega iz razreda kupovao nešto. Pozdravili se i on je otišao. Stižem ja na red. Stavljam neku sitnuicu na traku. Plaćam. Krećem. Kad li..

~Gospodična, stanite malo. Možete li mi pokazati džepove?

Busted!!

Uglavnom, našla je na tri paketića Wrigley žvaka.. Nije ništa napravila osim pto me prekorila dobrano i postidjela. Sva sreća da mi je frend otišao jer bi inače o tome sutradan brujala cijela škola. Ipak je to bio prvi razred u koji sam se tek uklopila..

Lekcija za nikad više ponoviti.

staro
  (#17 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Godine: 20
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 07.09.2007, 16:02

sto kaze Dzej:"Ko nije u zivotu makar zvaku ukrao, da Bog da crko"
jesam kao dete sam sa drugovima krala zvake i cokoladice

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#18 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 27.09.2008 22:48
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 07.09.2007, 22:15

jesam dok sam bila mladja po koju casu iz kafica,od mame cokoladice i bombone,uvek sam im nalazila mesto,mada je ona to kao skrivala, jedamput i zvake iz samoposluge,

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#19 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 19:46
Godine: 20
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 08.09.2007, 00:51

stvarno.. i case i pepeljare iz kafica.. i to je bilo skoro

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#20 (permalink))
biterlemon
Legenda
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:35
Pol: Muško
Odgovor: Dali ste nekada ukrali nesto? - 08.09.2007, 00:56

Krao jesam...
Iz zajednicke svojine socijalistickog samoupravnog naroda...
Krali su i drugi...
Kanc. mateijal, alate, racunarske delove, po koji materijal za kucansku upotrebu...

Radio sam vesto i nikad me nisu ufatili...
Mada nisu ufatili ni neke druge, koji su ``svoje`` nosili kamionima...

nisam legenda

Odgovor