VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Pričaonica

Pričaonica Mesto namenjeno neobaveznim i opuštenim temama

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Iz kuće ne izlazim bez...
staro
  (#1 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Iz kuće ne izlazim bez... - 15.07.2006, 22:04

Dobrog raspoloženja , telefona i muzike... a dešavalo se da zaboravim da se obujem pa me preseče onaj teraco u hodniku te udarim return

Vi?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez...
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 15.07.2006, 23:27

Hteo sam da kazem da ne izlazim bez da zatvorim vrata, al se setih da sam i to par puta zaboravio

Ne izlazim brez minimum 200 kinti hehehe

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 16.07.2006, 00:06

Sta 200, bez celog novcanika Ko zna sta ce meni pasti na pamet, pare se mogu potrositi na svakom koraku

Elem, zavisi gde krecem... u principu, bez pomenutog novcanika nigde ne krecem, kao ni bez mobilnog, maramica i kljuceva... Cigare sam namerno prestala da vucem sa sobom, jer inace bude "gde god nadjes zgodno mesto..." Ako idem negde malo dalje, onda ne idem ni bez foto aparata (sem ponekad kad me mrzi da vucem )

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 05:17
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 16.07.2006, 00:12

paaa najcesce imam uvek famerke sa DZepovima.. pa po njima potrpam svasta ponesto.. nekako uvek uzimam labelo.. ne znam zasto.. u jedan od DZepova uguram koju paru.. ako idem nekud dalje mobitel (mada nije uvjet) kljucevi mozda..
i sad dok je ljeto.. nikud ne idem bez duksa zbog radi klima uredjaja koji piche ko loodi

moomoo meee juuooo

staro
  (#5 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:50
Godine: 32
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 16.07.2006, 00:31

Pa ja pod izlaskom iz kuce podrazumevam i odlazak do kontejnera i bacanje smeca i tu nosim dvesta kinti zlu ne trebalo

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#6 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 16.07.2006, 00:36

Odlicna tema-uglavnom su to kljucevi, mobilni (mada sam primetila kod sebe tendenciju u poslednje vreme da ga "zaboravim" i danem dusom ), novcanik (preslatki Carpisa rozle koji sam dobila od mame iz Italiju ) sa nesto parica, adresar, parfemce, ogledalce (ako mi se pomeri socivo ), naocare za sunce, gumica za kosu, ... ako se setim dodacu

staro
  (#7 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 05:57
Godine: 27
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 16.07.2006, 07:36

jedino sto stalno vucem sa sobom je mobilni, koji redovno cujem za razliku od nekih (dok radim to se ne racuna, naravno )
novcanik se isto podrazumjeva... jendom sam ga zaboravio i imao sam predosjecaj na svakom koraku da ce cajkan da me zaustavi i legitimise
ostalo nije pod obavezno... kljuceve ponesem cisto da ne bude juri starce po komsiluku (iskustvo Brdovitog Balkana )

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#8 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 16.07.2006, 12:03

Bez mobilnog ne idem nigde, onda su tu kljucevi ( mada mi se par puta desavalo da ih zaboravim, pa cucim ispred vrata dok neko od ukucana ne naidje )
Sto se tice novcanika nosim ga samo kada u njemu imam nesto

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#9 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 16.07.2006, 13:29

mobilni, cigare, kljucevi, novcanik...bas tim redosljedom...

nattydread is coming to dinner

staro
  (#10 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Odgovor: Iz kuće ne izlazim bez... - 19.07.2006, 03:49

Zvuci malo neozbiljno ali ne izlazim bez gaca Ne ide da se setam gologuz

Not all treasure is silver and gold, mate.