Marketing

Softver Teme vezane za softver

Odgovor
Staro 09.10.2008, 00:55   #141 (link do poruke)
Frajer
fiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članova

Član od: 08.01.2007.
Poslednji login: 22.05.2010
Pol: Žensko
Unosa na blogu: 5
Odgovor: Predlozite softver

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
za mac ti ide druga instalacija

Tunatic v1.0.1b for Mac OS X v10.2 or better
ma ja jesam to skinula...ali sam htela da mi prepozna neke songove na kompu, ali nisam uspela...
  Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Reklame
Staro 09.10.2008, 01:23   #142 (link do poruke)
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostaleArthur Dent je uzor za ostale

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 12.04.2010
Pol: Muško
Slika u galeriji: 29

Ne znam šta da ti kažemnemam MAC pa da vidim kako tačno ide podešavanje na njemu
osim da ponovo pogledaš njihovo uputstvo:
http://www.wildbits.com/tunatic/faq.html

i forum koji preporučuju za one koji ni posle toga ne nadju rešenje za problem:
unknowntrack.com

Staro 21.10.2008, 00:11   #143 (link do poruke)
Frajer
fiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članovafiona je miljenik mnogih članova

Automatski prevod web stranica na druge jezike

E, i to chudo sam probala... Toolbar (samo za Internet Explorer), prevodi web stranicu na vise od 20 jezika...birajte !
Prevod je u vise od 95 % teksta tachan ! Dovoljno da covek razume o cemu se radi...Meni se svidelo, a vi kako zelite...
Testirala sam stranicu ,,Naslovi.net,, i engleski prevod bio savrsen!

Iskoristih to da ne prevodim svoj ceo web sajt na engleski, nego sam lepo stavila link ka Toolbaru i eto...neke reci nije skontao, ali nije strasno...sitno, u odnosu koliko bi mi vremena trebalo da sve prevedem...

Dakle, preuzeti Toolbar za Internet Explorer sa Radio Israel, btw. moz' slusati i Izraelske radio stancije ...

Link za Download je ovde. Kada ga instalirate, na Toolbaru kliknuti na plavo slovo ,,i,, zatim u padajucoj listi birati translate ...
Staro 12.11.2008, 23:16   #144 (link do poruke)
ааааааааааргхххххххх
DBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom SuncaDBlica obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: danas
Godine: 30

Na predlog jedne prijateljice nedavno sam instalirao program za slusanje radio stanica. Iznenadio sam se koliko dobro radi i koliko je sam po sebi dobar, bas mi je "legao".... Vec mi je pomalo dosadilo da preslusavam gigabajte muzike koju sam vec hiljade puta preslusao, sad sam se "navukao" na radio....

Program je "Screamer Radio" i izgleda ovako:

Svidja mi se jer sam po sebi od kada ga instalirate u sebi ima gomile i gomile preseta za mnoge radio stanice, koji su organizovani na vise nacina, evo npr, kako izgleda po regionima i radio stanice iz Srbije:

Ukoliko vise volite da trazite po vrsti muzike to izgleda kao na slici dole, a u okviru svake vrste muzike ima po gomila raznih radio stanica:

Program je besplatan i mozete ga skinuti odavde:

http://www.screamer-radio.com/download/
Staro 28.11.2008, 20:44   #145 (link do poruke)
Frajer

Citat:
DBlica kaže: Pogledaj poruku

Program je "Screamer Radio"

Radio je odličan , zaista, godinama sam ga slušala na Windows OS !
Svima ga preporučujem kao i DBlica

Šteta što nema neki sličan za MacOS, te mogu da slušam samo Radio Sajam , ni jedna domaća radio stanica neće da se potrudi da uradi streaming za iTunes
Staro 06.01.2009, 17:00   #146 (link do poruke)
Banovan
Uprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članovaUprolazu je miljenik mnogih članova

Član od: 04.11.2008.
Poslednji login: 13.10.2009

do skora sam se patio sa webstranom,mrzelo me da se regnem na sajt(music comuniti je u pitanju),
ali-->Last.fm player<--je stvarno ekstra radio player,jedino što prvo morate da se registrujete na ovoj stranici last.fm,unesete vaše omiljene izvođače i vrstu muzike koju volite,i možete po ceo dan da slušate ono što volite preko ovog internet radija(budući da je u pitanju online baza muzike,stvarno nema onoga što nećete pronaći,ovo bukvalno mislim),jednostavno me je oduševio...dosad sam slušao muziku po žanrovima na web stranici,ali sad ide ekstra zvuk po ceo dan...
Staro 06.01.2009, 22:00   #147 (link do poruke)
Qui-Gon Jinn
MaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamantMaNemoj je dijamant

Član od: 11.03.2008.
Poslednji login: 29.08.2010
Godine: 34

Ashampoo ClipFinder
h**p://www2.ashampoo.com/webcache/html/1/product_2_0055__.htm

Ko voli YouTube i slicne sajtove, i da skida filmice, zaljubice se u ovo.

Besplatan je (besplatna registracija).
Stalno ga koristim, nezamenjiv je za te stvari...
Staro 16.03.2009, 22:53   #148 (link do poruke)
Frajer

Odgovor: Predlozite softver-WOV

Preuzmite na Web Of Trust

или на Firefox

Dodatak za Firefox- upozorava o rizicnim web stranicama.

Познати бесплатан Интернет додатак за безбедност приликом прегледа интернета фајерфоксом.

То ће вас сигурно сачувати од онлајн преваре, крађе идентитета, шпијунаже, нежељене поште, вируса и непоузданих шопинг сајтова. WOT вас упозорава пре него што се појави ризична веб страница . Врло једноставно и бесплатно.

Staro 19.03.2009, 17:35   #149 (link do poruke)
Monsieur Da
Gospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom SuncaGospodin Ne obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas
Godine: 43

Animata - real time, open source softver za animaciju.
Veoma jednostavan za programiranje.

Staro 21.03.2009, 14:47   #150 (link do poruke)
Frajer

Preslovljavanje latinica-ćirilica

Ako Vam treba programče koje će biti impelmentirano u Word i sa kojim možete nakon što selektujete tekst, jednim klikom na odabrano dugme konvertovati isti u ćirilicu, ili latinicu, onda je to ovaj program.

Isprobano, radi savršeno, posle instalacije, otvorite odmah word, postavite alatku u toolbar i eto...

Odgovor

Bookmarks

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete pokrenuti novu temu.
Ne možete poslati odgovor.
Ne možete dodati priloge
Ne možete prepraviti svoje poruke

BB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen

LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.vojvodinacafe.rs/forum/softver/predlozite-softver-2359/
Autor For Type Datum
VojvodinaCafe Forum - Pregled pojedina&#269;ne poruke - Predlozite softver Post #0 Refback 14.02.2010 22:58
» Blog Archive » Ljudi, kako se reÅ¡avate spama? This thread Refback 22.08.2009 22:01
» Blog Archive » Tehnologijom do visoke zarade-IT Academy This thread Refback 22.06.2009 00:58

Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Zanimljivi sajtovi Necromancer WWW 280 04.09.2010 07:26
Predlozite Gde Ici Na Pecanje najsnp Lov i ribolov 23 12.06.2010 11:55
Ministarstvo nudi legalni softver umesto MS ... nenad.bds IT novosti 3 24.06.2009 21:09
Bibliotecki softver Ljiljaa Softverski problemi 0 01.07.2007 23:11
Softver koji predviđa tok razgovora Goga Spomenar 5 09.07.2006 14:24