VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#291 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imam predlog! - 21.07.2008, 08:27

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Koji forum i koji podforumi?
Pa, oni na kojima ne možeš da budeš off sve i da hoćeš, koji su zbog toga i napravljeni i na kojima možeš da pišeš zbrdazdola, slevanadesno, naopako, mandarinski ili kako god oš i da postaviš temu npr "Ćaskaju DrinChe i swba" ako oš (Chit-Chat) i Želje, čestitke i pozdravi gde niko ne može da ti određuje šta ćeš nekom da želiš, pišeš i čestitaš. Onda Strani tekstovi pesama i Walkthroughs & Cheats. Pardon, tri podforuma Naravno, na ova poslednja dva nema ni potrebe, niti je dozvoljeno biti off I tako neke pojedinačne teme, na kojima su tu i tamo dozvoljeni izuzeci kao što sam prethodno navela, a koje mi ne padaju na pamet.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#292 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Pol: Muško
Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 12:31

Да се укине застава Југославије за профиле. Нервира ме и та држава не постоји више.

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#293 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 16:44

Srce, ja bih je sad ukinula samo da mi se ti ne nerviraš više

Mislim da je već bilo priče o tome i nije ukinuta još, vidiš... možda ima ljudi koji se osećaju i izjašnjavaju kao Jugosloveni ovde. Još jedno pitanje za Necra koje ga čeka kad se vrati sa Lastova

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#294 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 17:17

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Srce, ja bih je sad ukinula samo da mi se ti ne nerviraš više
Знам

Citat:
Mislim da je već bilo priče o tome i nije ukinuta još, vidiš... možda ima ljudi koji se osećaju i izjašnjavaju kao Jugosloveni ovde. Još jedno pitanje za Necra koje ga čeka kad se vrati sa Lastova
И ако има таквих, треба их преваспитати...

Имам други, да се промене натписи испод имена тема. Ови су ми ем бајати ем лоши...

Razmenite mišljenja sa političkim neistomišljenicima, učestvujte u VojvodinaCafe parlamentu

'Od kolevke pa do groba, najlepše je đačko doba', a može i 'Ko uči znaće, ko krade imaće'

Za sve one koji su otišli u svet trbuhom za kruhom

Najvažnija otkrića modernog doba, kao i uopštene teme posvećene nauci

Ljubitelji sedme umetnosti i dasaka koje život znače, ovo mesto je stvoreno za vas

Poslušajte pažljivo svoje srce i pronaći ćete Boga u sebi

Dame, uživajte, a vi momci, korisno iskoristite slobodno vreme

Momci, pazite šta pričate, sigurno vas nekoliko dama sluša

И тако даље и тако ближе... оставља лош утисак о форуму, утиче на естетски изглед.

staro
  (#295 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 18:31

Odakle si to prepisao?

staro
  (#296 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 18:43

Kome smeta trobojka?
Sami znate da su licni podaci tajni, ukoliko lice ne zeli izneti svoje mesto poticanja. Prema tome kome smeta Juzni Sefild, Jugoslavija i Jupiter? Pola podataka o nama je tajno.

Ne trujmo sajt politickim glupostima. Trobojka treba da ostane a predlazem da se postavi i Vojvodjanksa zvanicna zastava!
Ipak se sajt zove Vojvodinacafe.
Kome se ne dopada, nece ga koristitI.

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#297 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 20:41

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Odakle si to prepisao?
Јел противно правилима питати модератора чиме се надрогиро?

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Kome smeta trobojka?
Sami znate da su licni podaci tajni, ukoliko lice ne zeli izneti svoje mesto poticanja. Prema tome kome smeta Juzni Sefild, Jugoslavija i Jupiter? Pola podataka o nama je tajno.

Ne trujmo sajt politickim glupostima. Trobojka treba da ostane a predlazem da se postavi i Vojvodjanksa zvanicna zastava!
Ipak se sajt zove Vojvodinacafe.
Kome se ne dopada, nece ga koristitI.
И да се уведе застава Образа, и четничка и организације 1389, затим српска с орлом, без орла, с великим и малим грбом, Карађорђева застава, застава таковског устанка, застава књаза Милоша, краља Милана, председничка стандарта, стандарда председника скупштине и СО Јагодина.

staro
  (#298 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 00:12
Godine: 65
Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 23:07

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku

И ако има таквих, треба их преваспитати...
Jel to zamenjuješ odsutnog Šešelja?

staro
  (#299 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Imam predlog! - 07.08.2008, 23:34

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Имам други, да се промене натписи испод имена тема. Ови су ми ем бајати ем лоши...
И тако даље и тако ближе... оставља лош утисак о форуму, утиче на естетски изглед.
Misliš - natpisi ispod imena foruma. Nisam učestvovala u smišljanju pa ne želim ni da razmatram taj predlog Sve ja to uredno tovarim Mr Burnsu

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Odakle si to prepisao?
Sa indexa foruma.