Pre svega, hvala na pohvalama i na ispunjenju mog prethodnog predloga.
Sada sam se setio jos jednog predloga. Pravi je detaljcic u detaljcicu, ali mozda vam se i ovaj svidi. Dakle, dok sam gledao moje i druge postove primetio sam da je zastava Srbije:
Kakva je bila zastava SCG. A kada sam prevukao misem pisalo je Srbija. Meni ovo nimalo ne smeta, ali bi jednostavno nekim drugim korisnicima i meni lepse izgledalo kada vide pravu Srpsku Zastavu, pa sam se bacio na posao. Preko Google sam nasao veliku sliku srpske zastave (600 x 500 pixela), skinuo sam je i smanjio sa 600 na 30x ali sam dobio 30 x 20, a kako sam video u prethodnoj i drugim zastavama je 30 x 15 pixela pa sam se bacio na posao. Preko Photoshopa-a sam kopirao, pazljivo obradjivao boje i koristio se photoshop alatkama i kada sam zavrsio snimio sam... Pogledao sam onu sliku sa vojvodinacafe za srbiju i ovo sto sam ja obradio i evo rezultata:
Srbija i Crna Gora

Republika Srbija
Kako glasi jedna poslovica: "Bez muke nema nauke." jer kada sam pogledao ponovo onu sliku videh da je .GIF formata a ova moja .JPG odnosno .JPEG pa sam se ponovo bacio na posao. Izgledalo je lako pa sam samo preko Stone-a prebacio u gif i snimio, ali problem. Slika je postala ostecena zutom bojom. Nakon ponovne obrade snimio sam i evo rezultata:
Znaci ovo je meni nebitan detalj, ali nekako bi lepse izgledalo kada bi ste zamenili proslu sliku ovom mojom, po mom misljenju. Ovo nisam radio iz politickih ili slicnih razloga vec iz zabave, a ako nekom stvarno smeta, nemora se ubacivati uopste...