|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imam predlog! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
Odgovor: Imam predlog! -
28.08.2008, 23:55
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Muško
|
03.09.2008, 13:48
Da se za članove koji su ubačeni na listu prijatelja koristi neki karakter koji se ne može koristiti za nick
Sa ovim sadašnjim "+" malo, malo pa me štrecne neki padobranac, koji na kraj svog nicka stavi "+" |
|
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Pol: Žensko
Godine: 31
|
03.09.2008, 13:52
Citat:
i ja sam se štrecnula jutros,on nije bio na mojoj listi prijatelja inače,a čak nema ni ''+'' pored nicka u profilu,a kao reg. novi član ima ..a bio je prikazan kao da jeste na mojoj listi prijatelja (kad sam gledala ko je na forumu).treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|