VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#301 (permalink))
memento
Colonel Walter Kurtz
memento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimummemento je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 02:43
Pol: Muško
Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 07:32

Imam predlog da se članu ovog foruma, Itebejcu, u Željama, čestitkama i pozdravima otvori i njegova tema, ili kućica, kako, činimi se, kažu iskusniji forumaši, pošto je Itebejac do sada, 08.08.2008. u 07.25 časova, potpisao tačno 220 postova.

Rebel

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#302 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 10:52

Pa, to možeš i ti da uradiš ako si već jedini primetio

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#303 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Godine: 33
Odgovor: Imam predlog! - 08.08.2008, 22:09

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Мислиш да је била озбиљна?
Jel ti ja ličim na neku neozbiljnu? m?
Vidiš da znam da si prepisao!
Kao Moderator sam dužna da ti skrenem pažnju da ovo tema Imam predlog a ne imam kritiku

staro
  (#304 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Godine: 39
Odgovor: Imam predlog! - 28.08.2008, 23:25

Imam predlog da neko ko mi obrise post, da mi posalje i obrazlozenje zasto je to uradio. Hvala unapred!

pozdrav av av...

staro
  (#305 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Imam predlog! - 28.08.2008, 23:44

Mislim da nemamo dovoljno moderatora koji bi odvojili toliko slobodnog vremena da na svaki obrisan post još pišu i obrazloženje članu.
Mislim, kad bi bilo manje off-topica, manje chatovanja tamo gde chatu nije mesto, i manje vređanja, možda bi tako nešto i bilo moguće. Ovako .

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#306 (permalink))
slavkos
Iskusni forumdžija
slavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat članslavkos je nadaleko poznat član

Član od: 14.02.2008.
Poslednji login: juče 23:24
Godine: 39
Odgovor: Imam predlog! - 28.08.2008, 23:48

Moj post je bio daleko od uvrede,za razliku od onih koji su tamo ostali,al dobro,navikao sam ja na to, ipak je ovo srbija.

pozdrav av av...

staro
  (#307 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Imam predlog! - 28.08.2008, 23:48

Citat:
Mish kaže: Pogledaj poruku
Mislim da nemamo dovoljno moderatora koji bi odvojili toliko slobodnog vremena da na svaki obrisan post još pišu i obrazloženje članu.
Mislim, kad bi bilo manje off-topica, manje chatovanja tamo gde chatu nije mesto, i manje vređanja, možda bi tako nešto i bilo moguće. Ovako .
Supermenice javljam se za mudoratora

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

staro
  (#308 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Odgovor: Imam predlog! - 28.08.2008, 23:55

@
Konkurs i uslovi konkursa su objavljeni ovde
Konkurs za moderatore

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#309 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Odgovor: Imam predlog! - 03.09.2008, 13:48

Da se za članove koji su ubačeni na listu prijatelja koristi neki karakter koji se ne može koristiti za nick
Sa ovim sadašnjim "+" malo, malo pa me štrecne neki padobranac, koji na kraj svog nicka stavi "+"

staro
  (#310 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 02:36
Godine: 31
Odgovor: Imam predlog! - 03.09.2008, 13:52

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
Da se za članove koji su ubačeni na listu prijatelja koristi neki karakter koji se ne može koristiti za nick
Sa ovim sadašnjim "+" malo, malo pa me štrecne neki padobranac, koji na kraj svog nicka stavi "+"
i ja sam se štrecnula jutros,on nije bio na mojoj listi prijatelja inače,a čak nema ni ''+'' pored nicka u profilu,a kao reg. novi član ima..a bio je prikazan kao da jeste na mojoj listi prijatelja (kad sam gledala ko je na forumu).

treći oblačić levo...dugica