VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#281 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: danas 00:48
Pol: Muško
Odgovor: Imam predlog! - 28.05.2008, 19:54

I don't give a shit za reputaciju poene broj postova itd itd
Nekad je bio Hide Park danas su forumi(internet)
Nepotrebne mada razumljive frustracije pojedinih clanova foruma

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#282 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 22:01
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imam predlog! - 28.05.2008, 21:00

Citat:
Bad Company kaže: Pogledaj poruku
I don't give a shit za reputaciju poene broj postova itd itd
Nekad je bio Hide Park danas su forumi(internet)
Nepotrebne mada razumljive frustracije pojedinih clanova foruma
E dobar ti je predlog! Vrlo dobar! Odličan! :bravo:

staro
  (#283 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 18:53
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Imam predlog! - 28.05.2008, 21:40

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
I ako može bez te krtine, nije lepo.
Pa to je od milja,ak' ne veruješ pitaj koleginicu... pa primećuješ da krtinu vrlo retko upotrebljavam i sl.,nisi razumela kontext...

Nego što nas ovaj BAD napuši ovako isfrustrirane?

Verovatno mu žao što smo ga primili , pa se sad i on pridružio onima po kojima bi da popljuje... eto da sam njega ponudio ili počastio krtinom to već ne bi bilo lepo od mene i treba mi ukazati na poštovanje i onih koji su inkriminisanu zaslužili...

A ovo sam se zaneo u ljubavi prema starsici,baš smo nešto pre toga pominjali krtinu i masnoću...

staro
  (#284 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Odgovor: Imam predlog! - 28.05.2008, 23:06

Tako je, nisam razumela (a krtine je bilo da se nahrani omanji razred ljudi, nije da nije kolega ) al' moje nije da razumem i da se bavim vašim odnosima već da reagujem za svaki slučaj, što i učinih. A vi se deco zanosite samo, dobro je za ćelije

Bad-a nisam razumela isto takođe šta predlaže, čovek hteo da kaže samo da ga bole brige valjda. Pa dobro, tako i treba

Ajd' da ne ćaskamo ovde, da vas sve ne napumpam pumpom za bajs eto sve smo se razjasnili sad

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#285 (permalink))
Mopiell
Novi član
Mopiell je na dobrom putu

Član od: 30.05.2007.
Poslednji login: danas 00:39
Godine: 26
Odgovor: Imam predlog! - 02.07.2008, 10:53

bilo bi super da chat tj trac partija moze da se otvori u poseban prozor, da se mogu ubacivati smiley-i. mislim da bi bilo preglednije. inace forum je super. jedva cekam da vidim kako ce se jos razvijati pozdrav

staro
  (#286 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 02.07.2008, 10:59

Kao prvo hvala, a chat postoji i posebno samo nije u funkciji već duže vreme.
Onaj majstor što je trebao da ga osposobi je otišao na jedno duuugo duuuugooo putovanje

staro
  (#287 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Imam predlog! - 20.07.2008, 16:51

Citat:
Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.
Citat:
Friend in need is a friend indeed
Pošto su ljudi i ranije pisali i još uvek pišu uglavnom na engleskom jeziku ( ovo su samo nasumično nađeni primeri ), šta mislite da preinačite pravilo o pisanju isključivo na srpskom i ex yu jezicima ( ) na jednoj temi na kojoj ne bismo prevodili tekstove ili rečenice za koje smatramo da mnogo gube u smislu pri prevođenju koje nije expertsko?

Neću da ironišem pisanjem o putu u jEvropu sa traljavim maternjim, a kamoli nekim svetskim jezikom.

Jedna tema, ništa više ni manje.

" Živim zbog sela, meni je svejedno" - reče popadija.
" I ja pišem zbog drugih, meni je sve jasno " - odgovorih.

staro
  (#288 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Odgovor: Imam predlog! - 20.07.2008, 23:35

@DrinChe
Takva tema postoji.
Let's talk about.....

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#289 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Imam predlog! - 20.07.2008, 23:44

Citat:
DrinChe kaže: Pogledaj poruku
Pošto su ljudi i ranije pisali i još uvek pišu uglavnom na engleskom jeziku ( ovo su samo nasumično nađeni primeri ), šta mislite da preinačite pravilo o pisanju isključivo na srpskom i ex yu jezicima ( ) na jednoj temi na kojoj ne bismo prevodili tekstove ili rečenice za koje smatramo da mnogo gube u smislu pri prevođenju koje nije expertsko?

Neću da ironišem pisanjem o putu u jEvropu sa traljavim maternjim, a kamoli nekim svetskim jezikom.

Jedna tema, ništa više ni manje.
Naravno da postoje izuzeci koje ćeš naći. Jedan čitav forum za koje to pravilo ne važi, jedan podforum, i poneke teme kao npr "Nekome ko će razumeti" ili kako već beše tačno, ali tu član može da napiše ili attachira šta želi. Želje i čestitke takođe Verovatno postoji još tema kojih ne mogu da se setim ili propusta koji se dešavaju u moderisanju. Postoji i tema koju je Mišica pomenula.

Nema nikakvog problema da se otvori još jedna tema (od toga verovatno ne preti epidemija), samo mi moraš objasniti o čemu se konkretno radi

Edit: pardon, dva podforuma.

staro
  (#290 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Imam predlog! - 20.07.2008, 23:55

Hoću SQUAW napisaću ti, koliko sutra, na šta sam mislila. Ne na vežbanje i online školu jezika poput " Let's talk about..."

edit: Koji forum i koji podforumi?