VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#271 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:58
Pol: Muško
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 16:10

e ondaK i ja da se nadovezem..

tu pominjete glasanje za clana meseca.. i iskreno, posto imamo dosta clanova ali i dosta modova koji su i vise nego aktivni na ovom forumu i njegovim pisanijama.. mislim da bi trebalo stvarno razmotriti da i oni mogu da potpadaju pod to glasanje, tj. da i oni mogu biti clanovi meseca
znam da se za njih i glasa, ali posto po pravilu ovde mod ne moze da bude clan meseca, niko za njih i ne glasa u tolikoj meri kao sto bi mozda hteli.. pa ono, kontam da ne bi bilo lose kad bi i oni bili ukljuceni u izbor i dovoljno je 5 mesta.. kome nije dovoljno, ni 15 mu nece biti dosta
nadam se da nisam ponovila nesto sto je vec bilo, ako jesam, sorry

Ah popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#272 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 16:49

Citat:
starsica kaže: Pogledaj poruku
e ondaK i ja da se nadovezem..

tu pominjete glasanje za clana meseca.. i iskreno, posto imamo dosta clanova ali i dosta modova koji su i vise nego aktivni na ovom forumu i njegovim pisanijama.. mislim da bi trebalo stvarno razmotriti da i oni mogu da potpadaju pod to glasanje, tj. da i oni mogu biti clanovi meseca
znam da se za njih i glasa, ali posto po pravilu ovde mod ne moze da bude clan meseca, niko za njih i ne glasa u tolikoj meri kao sto bi mozda hteli.. pa ono, kontam da ne bi bilo lose kad bi i oni bili ukljuceni u izbor i dovoljno je 5 mesta.. kome nije dovoljno, ni 15 mu nece biti dosta
nadam se da nisam ponovila nesto sto je vec bilo, ako jesam, sorry
Čudi me da za mene ne glasaš... đubre

staro
  (#273 (permalink))
starsica
zZabac..
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 16:55

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
ti si dobio keca
zasluzeno

staro
  (#274 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 16:56

Citat:
Neron kaže: Pogledaj poruku
P'šta! i ti si meni dao trojku

p.s samo se šalim, ne nastavljaj se

Citat:
mislim da bi trebalo stvarno razmotriti da i oni mogu da potpadaju pod to glasanje, tj. da i oni mogu biti clanovi meseca
Mod može da bude član meseca po broju dobijenih bodova od članova ali iz tehničkih razloga ne može da bude Žut (jer je već Plav jelte) stoga titula pripada sledećem članu po broju dobijenih bodova koji nema titulu.
Si?

staro
  (#275 (permalink))
starsica
zZabac..

Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 16:59

Citat:
Najka kaze:
Mod može da bude član meseca po broju dobijenih bodova od članova ali iz tehničkih razloga ne može da bude Žut (jer je već Plav jelte) stoga titula pripada sledećem članu po broju bodova koji nema titulu.
Si?
si, si, skont'o sam ja to, ali opet, bilo bi lepo kad bi to bilo izvodljivo

staro
  (#276 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 17:00

Evo kako se završilo prvo glasanje...

Član meseca

staro
  (#277 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 00:21
Godine: 42
Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 17:15

Clan meseca je zvanje koje je nemoguce osvojiti prostim radom, tj. pisanjem.
Za to treba biti aktivan na svim frontovima od navracanja kod clanova, obracanja svima na trachu, smeskati se ceo mesec a imati iza sebe i grupu prijtelja (lobista). Sve u svemu, politika u malom.

A ja se na ovom sajtu politikom ne bavim!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#278 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 01:13
Godine: 44
Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 17:24

Citat:
ti si dobio keca
zasluzeno
E sad se borim za nulu,a ako me pitaš zašto pokajaćeš se...

Ubio bih se kada bi mi neko dao tu titulu ili bar izmestio sa sajta...

A ti magare ćuti i gutaj krtinu... lepo ti rekoh da u tvojim godinama može svet da ti se promeni za 12h... znači nemoj me 'ebati možda ću ti trebati...

p.s. onanijom se to najverovatnije i može postići... ili kako reče kolega 'maroljubi su u modi... da prostite

staro
  (#279 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva

Odgovor: Imam predlog! - 27.05.2008, 17:37

Citat:
biterlemon kaže: Pogledaj poruku
Clan meseca je zvanje koje je nemoguce osvojiti prostim radom, tj. pisanjem.
Za to treba biti aktivan na svim frontovima od navracanja kod clanova, obracanja svima na trachu, smeskati se ceo mesec a imati iza sebe i grupu prijtelja (lobista). Sve u svemu, politika u malom.

A ja se na ovom sajtu politikom ne bavim!
Možda se baviš nekim drugim stvarima?

Pravila su...da nema pravila
Citat:
Necromancer kaže: Pogledaj poruku
Članove nominujete objektivno, subjektivno, po nekim vašim kriterijumima, po rodbinskim vezama, po mitu... Kako god vam se sviđa. Sami odlučite.