|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imam predlog! |
|
|
|
Odgovor: Proizvoljna titula |
|
|
|
|
Odgovor: Član meseca |
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Imam predlog! -
27.05.2008, 11:10
Malo sam ovo iskasapila odande (Član meseca) jer ja ono što nije glasanje uglavnom brišem, nije zanimljivo kad se sabira baš ![]() Forum jeste porastao, ali broj članova koji na temi glasa nije i ja ne verujem da mnogi tu temu smatraju ozbiljnom, naročito što je baš tako i postavljena, da možeš da glasaš subjektivno i uvek za iste članove ako tako želiš na primer. Mislim da je cifra od 5 postavljena kako tu ne bi bilo preteranog posla oko reckanja i mislim da je dovoljna, iako i ja vidim 10 kad pišem 5, a kad bi bilo 10 videla bih 15 Za moderaciju/administraciju isto ne vredi glasati jer se ti glasovi ne važe, a samo ti na nekog ode mesto i bod. A opet će svako glasati kako hoće ![]() U principu dosta stvari ne funkcionira onako kako je isprva bilo zamišljeno, ali to su stvari koje ne mogu da se kontrolišu. Kao što je sa reputacijom slučaj - koja funkcionira po principu ja tebi - ti meni dobro jutro dobar dan i doviđenja, a najmanje po principu - slažem se - ne slažem se, kako i treba, jer mnogi te crvene i zelene kartone shvataju suviše lično, negde ode na sprdnju, a negde preraste u čitav rat. I eto to je tako pušteno i niko nema nameru da se time bavi a ljudima je zabavno da to tako funkcioniše izgleda. Tako je i sa pohvalama/pokudama. Jedni shvate lično, drugi nisu objektivni, treći neće da sagledaju, četvrti se pokupe sa foruma, peti shvate neozbiljno, šesti bukvalno, sedmi pogrešno, osmi se isprimaju i to se sve onda pretvori u jedno veliko obdanište ili neku zlu krv koju ti najčešće bude bezveze da gledaš. Jbte neki se naljute kad promeniš naslov teme da dalje ne pričam. Razumem šta hoćeš da kažeš, ja sam i sama to predlagala ihahaaaaj, ali kad smo većali konstatovali smo da to ne bi bilo dobro Ovo ja mislim i nikoga ne zastupam i ovo š |