VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#251 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Muško
Odgovor: Imam predlog! - 16.02.2008, 15:39

Moguće je, al malo komplikovano, sada zahteva previše rada, a da ne pominjem mogućnost da se pri tome lako može desiti da neki od aktivnih članova bude izbrisan

BTW slažem se za "ko pre devojci - njemu devojka",
mada postoje još varijanti nastavka iste poslovice:
"njemu šamar"; "njemu alimentacija", "njemu SIDA" ...

No što kaže @alokin74 mnogi uobičajeni nickovi su zauzeti, i ne koriste se niti će se koristiti, a siguran sam i da se su pojedine osobe registrovale po nekoliko puta
.... sa svakim rušenjem OS ide novi nick

Iritira to što se sada pri pokušaju registracije mora probati 10-tak nickova da bi se našao slobodan, pa se dešava da se tako isfrustrirani registruju pod prvim nickom koji bude dozvoljen. Recimo: "zzzzzzzz" ili "huuuuuuh"

Za taj problem postoji rešenje.
Da je lista članova vidljiva i bez logovanja, ili da se pri registraciji doda mogućnost "check availbility"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#252 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imam predlog! - 16.02.2008, 15:59

Citat:
Za taj problem postoji rešenje.
Da je lista članova vidljiva i bez logovanja, ili da se pri registraciji doda mogućnost "check availbility"
Mnogo je verovatnije da će biti druga opcija, za koju sam bila ubeđena da postoji, btw A protiv frustriranih i nemaštovitih se ne možeš boriti, niti će se verujem, neko time baviti

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#253 (permalink))
nenad.bds
Početnik za navek
nenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimumnenad.bds je dostigao maksimum

Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 00:12
Godine: 65
Odgovor: Imam predlog! - 03.04.2008, 13:50

Мени би пријало кад би у делу са Војвођанским темама била и тема о манифестацијама у нашем делу света.

Шта ми сад вреди што сам видео да је у Сакулама прошле суботе била Овчијада (или већ како се зове - да се не враћам на ту страницу) коју сам већ неколико пута пропустио јер нисам знао кад се одржава.

Нисам за могућност рекламирања комерцијалних приредби (концерата и сл.) политичких или чисто верских скупова (а црквено-сеоске славе ту дђу као гранични случај) па би модератор морао бити и арбитар по критеријума шта може а шта не да се постави.

Примерице ради, мислим да би се могли најављивати: Фрушкогорски маратон, Кобасицијада (и остале -јаде), грожђебалови, дужјанце, борбе гускова, првомајски излети са неким значајним специфичностима, променадни концерт у Дунавском парку у НС.

Назив би могао бити 'У Војводини без улазнице (билета)' или нешто боље.

Поздрав и похвала свима који су укључени у одржавање и унапређење концепције најкултурнијег сајта, ако смем да оценим нас не знајући довољно и друге.

Ненад

staro
  (#254 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: Imam predlog! - 03.04.2008, 14:50

Citat:
nenad.bds kaže: Pogledaj poruku
Мени би пријало кад би у делу са Војвођанским темама била и тема о манифестацијама у нашем делу света.

Шта ми сад вреди што сам видео да је у Сакулама прошле суботе била Овчијада (или већ како се зове - да се не враћам на ту страницу) коју сам већ неколико пута пропустио јер нисам знао кад се одржава.

Нисам за могућност рекламирања комерцијалних приредби (концерата и сл.) политичких или чисто верских скупова (а црквено-сеоске славе ту дђу као гранични случај) па би модератор морао бити и арбитар по критеријума шта може а шта не да се постави.

Примерице ради, мислим да би се могли најављивати: Фрушкогорски маратон, Кобасицијада (и остале -јаде), грожђебалови, дужјанце, борбе гускова, првомајски излети са неким значајним специфичностима, променадни концерт у Дунавском парку у НС.

Назив би могао бити 'У Војводини без улазнице (билета)' или нешто боље.

Поздрав и похвала свима који су укључени у одржавање и унапређење концепције најкултурнијег сајта, ако смем да оценим нас не знајући довољно и друге.

Ненад
Pa postavite temu. Razmislili ste o svemu, lepo ste formulisali ideju i samo nedostaje da je realizujete ... zar ne?

Naziv bi mogao biti kao što ste rekli uz recimo jednu dopunu:
У Војводини без улазнице - Najava vojvođanskih manifestacija ...

Skockajte lepo uvodnu poruku da svima bude jasno šta sme a šta ne sme i postavite.

Rado ću Vam priskočiti u pomoć ako je potrebno ili ako negde zapne.

PS.
Moram da Vas ovako javno pohvalim.

Obradovali ste me ovom idejom o postavljanju nove teme, jer sam pristalica da teme nešto više treba da postavljaju članovi foruma a ne mi moderatori, pa da moramo da nagađamo o čemu bi članstvo volelo da divani, jel'te.

Nadam se da će odziv u temi biti dobar kao i da će vaš potez povući ostale članove da sami postavljaju teme u kojima bi rado pisali ...

staro
  (#255 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Imam predlog! - 07.04.2008, 20:29

Предлажем да се отвори тема на којој би било дозвољено коментарисање рада модератора

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#256 (permalink))
Bad Company
Iskusni forumdžija
Bad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamantBad Company je dijamant

Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 02:22
Odgovor: Imam predlog! - 07.04.2008, 20:37

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Предлажем да се отвори тема на којој би било дозвољено коментарисање рада модератора
Ispravka nekaze se TIMBE nego TIMBER
U prevodu znaci grubo ne obradjeno stablo drveta

Do I feel lucky ? Well,do ya ?

staro
  (#257 (permalink))
Mish
TerminatorJedanMuški
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
Odgovor: Imam predlog! - 07.04.2008, 21:06

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Citat:
PRAVILNIK VojvodinaCafe Foruma kaže: Pogledaj poruku
Uopšte, zabranjeno je javno komentarisanje rada moderatora, bilo da su u pitanju pohvale ili kritike. Ukoliko imate pritužbu na nekog člana/moderatora, kontaktirajte administratore putem privatnih poruka.
Predlog se kosi sa pravilnikom. Odbijen.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#258 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Odgovor: Imam predlog! - 08.04.2008, 23:09

E, neka si im rekla...

Sve u vezi sa ženom je zagonetka. I sve u vezi sa ženom ima jedno rešenje, a to je trudnoća - Fridrih Niče

staro
  (#259 (permalink))
swba
typingerrormaker :)