|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imam predlog! |
|
|
|
|
Početnik za navek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.02.2007.
Poslednji login: danas 00:12
Pol: Muško
Godine: 65
|
Odgovor: Imam predlog! -
03.04.2008, 13:50
Мени би пријало кад би у делу са Војвођанским темама била и тема о манифестацијама у нашем делу света.
Шта ми сад вреди што сам видео да је у Сакулама прошле суботе била Овчијада (или већ како се зове - да се не враћам на ту страницу) коју сам већ неколико пута пропустио јер нисам знао кад се одржава. Нисам за могућност рекламирања комерцијалних приредби (концерата и сл.) политичких или чисто верских скупова (а црквено-сеоске славе ту дђу као гранични случај) па би модератор морао бити и арбитар по критеријума шта може а шта не да се постави. Примерице ради, мислим да би се могли најављивати: Фрушкогорски маратон, Кобасицијада (и остале -јаде), грожђебалови, дужјанце, борбе гускова, првомајски излети са неким значајним специфичностима, променадни концерт у Дунавском парку у НС. Назив би могао бити 'У Војводини без улазнице (билета)' или нешто боље. Поздрав и похвала свима који су укључени у одржавање и унапређење концепције најкултурнијег сајта, ако смем да оценим нас не знајући довољно и друге. Ненад |
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
|
03.04.2008, 14:50
Citat:
Naziv bi mogao biti kao što ste rekli uz recimo jednu dopunu: У Војводини без улазнице - Najava vojvođanskih manifestacija ... Skockajte lepo uvodnu poruku da svima bude jasno šta sme a šta ne sme i postavite. Rado ću Vam priskočiti u pomoć ako je potrebno ili ako negde zapne. PS. Moram da Vas ovako javno pohvalim. Obradovali ste me ovom idejom o postavljanju nove teme, jer sam pristalica da teme nešto više treba da postavljaju članovi foruma a ne mi moderatori, pa da moramo da nagađamo o čemu bi članstvo volelo da divani, jel'te. Nadam se da će odziv u temi biti dobar kao i da će vaš potez povući ostale članove da sami postavljaju teme u kojima bi rado pisali ... |
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
07.04.2008, 20:29
Предлажем да се отвори тема на којој би било дозвољено коментарисање рада модератора
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.03.2008.
Poslednji login: 29.11.2008 02:22
|
07.04.2008, 20:37
Citat:
U prevodu znaci grubo ne obradjeno stablo drveta |
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 03:20
Pol: Žensko
|
07.04.2008, 21:06
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
OnajKojiLajeNaZvezde
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
|
08.04.2008, 23:09
E, neka si im rekla...
|
|
|
|