|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imam predlog! |
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Muško
|
Odgovor: Imam predlog! -
13.01.2008, 01:24
Citat:
Što se tiče snalaženja sa računarima, to je relativno, i na ovom forumu ima dosta njih koji se snalaze bolje od mene ![]() Moja prednost je samo to što imam dosta dobre volje, i živce za bar njih trojcu. Samo letimično sam pogledao forume: www.vbulletin.org i www.vbulletin.com no pretragom sam samo dobijao rešenja za postavljanje klipova, ali ne i za njihovo blokiranje. BTW kako red i nalaže, i pre nego što sam ovde postavio pitanje, pogledao sam da li rešenje postoji na mozillazine i na zvaničnom sajtu mozille. Sačekaću prvo da se ovde javi neko stručniji od mene, pa ću onda ako treba da postavim pitanje ako treba i autoru stop autoplay ekstenzije. Nije mi problem, al' bih ipak da izbegnem ako je ikako moguće da stavljam na probu moj Engleski. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
19.01.2008, 21:06
Očigledno da omogućava
Firefox Toolbar --> Tools --> Add-ons i u novootvorenom prozoru klik na "options" (crvena strelica) ![]() ukoliko nemate već instaliranu extenziju Stop AutoPlay klik na get extension, u novootvorenom prozoru odabrati "Photos, Music & Videos" i naći extenziju Stop autoPlay medju ponudjenim, ili jednostavno pratiti sledeći link: Link ka Stop AutoPlay Extension nakon klika na tab "options" u novootvorenom prozoru pritisnuti Tab "flash" i podesite kao što je prikazano na slici: ![]() I to je to Stranice će se mnogo brže učitavati jedina razlika što plejer neće više izgledati kako ste navikli: ![]() nego će biti "beo": ![]() Ako vas zaintrigira naslov ili ostavljeni opis video klipa, dovoljno je da kliknete na bilo koji deo plejera da bi ga startovali. Sve slike su postavljene u thumb modu ... za prikaz slike u punoj veličini kliknuti na nju. .................................................. ................................. PS Potpuno mi je jasno da ovaj post ne bi trebao da stoji ovde No takodje mi je jasno i da bi ga retko ko pročitao da sam ga stavio u npr u temu "predložite softver" ili u nekoj temi posvećenoj Mozilla Firefox-u Pošto je logični nastvak i odgovor na predhodne postove, zamolio bih da ostane na ovoj temi dok se ne pročita (od nedelju do mesec dana) Nakon toga može da se obriše, ili prebaci u temu Firefox dodaci ako mislite da će nekome ovo mali tutorijal biti od koristi. .... kako vam drago ![]() |
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
|
20.01.2008, 02:38
Кад се оде на опцију "Нове поруке", добије се списак тема са новим порукама. Кад се кликне на неку тему, линк води на последњу поруку на тој теми.
Кад се оде на опцију "Последњи одговори", односно на неку од тема под том опцијом, линк води на прву поруку на тој теми. Може ли како и ово друго да води на последњу поруку? ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
|
20.01.2008, 02:50
Citat:
postaviš na linearno - najstarije prvo objašnjenje imaš i u uputstvu: link za - Koje su sve mogućnosti za prikaz tema? |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2008.
Poslednji login: 27.11.2008 18:07
|
11.02.2008, 14:40
На неким другим Форумима приметио сам тему у оквиру питања и одговори за рад форума, као мали подфорум где се наводи ко је и због чега опменут, удаљен итд....
Сматрам да је то изузетно добра пракса, јер рад на форуму постаје отворен ( што је циљ постојања самог Форума ) свима и укида неке личне нетрпељивости или сумњу у њих, поготово што сва одговорна лица стоје иза својих одлука. На овакав начин би се и нама који још немамо опмене итд омогућило да у пракси видимо шта неваља. |
|
|
|