VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#241 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Muško
Odgovor: Imam predlog! - 08.01.2008, 20:21

Evo imam i ja jedan predlog,
Pošto su neke teme postale otvorena ekspozitura YouTubea,
A ja bi ipak i dalje da ih posećujem.
... desi se ponekad da neko nešto i napiše, a ne samo zalepi link ka YouTube

Da li postoji mogućnost da mozillina exstenzija "stop autoplay" bude funkcionalna i na forumu ?
Ako je moguće ikako

Mislim da bi pisanjem te skripte forumaši sa sporijim konekcijama bili zdravo jako obradovani

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#242 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Odgovor: Imam predlog! - 09.01.2008, 00:42

Citat:
Arthur Dent kaže: Pogledaj poruku
Evo imam i ja jedan predlog,
Pošto su neke teme postale otvorena ekspozitura YouTubea,
A ja bi ipak i dalje da ih posećujem.
... desi se ponekad da neko nešto i napiše, a ne samo zalepi link ka YouTube

Da li postoji mogućnost da mozillina exstenzija "stop autoplay" bude funkcionalna i na forumu ?
Ako je moguće ikako

Mislim da bi pisanjem te skripte forumaši sa sporijim konekcijama bili zdravo jako obradovani
Ne znam da li vBulletin® omogućava takvu akciju, ali sklon sam da podržim tvoj predlog a ujedno i da predložim da se sve poruke koje nemaju tekst nego sadrže samo link ka YouTube brišu bez pardona.

Ne dopadaju mi se poruke koje sadrže samo link, niti mi se dopadaju razgovori koji se vode samo linkovima, ne dopada mi se ni copy/paste moda osim kada je to opravdano ... da ne spominjem poruke koje sadrže samo jednog ili par smajlija.

Ne razumem tu vrstu nepažnje prema sagovornicima, pa moglo bi se reći i lenjosti da se ne napiše bar osnovo objašnjenje gde neki link vodi ... vaspitano mi je da u kratkim crtama kažem o čemu se radi pa ako neko želi da pogleda, molim lepo.

PS.
Pošto znam da se dobro snalaziš sa računarima pokušaj da pronađeš odgovor na vBulletin Cummunity Forum-u, pa javi šta si saznao.

staro
  (#243 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 13.01.2008, 01:24

Citat:
simke kaže: Pogledaj poruku
.........
PS.
Pošto znam da se dobro snalaziš sa računarima pokušaj da pronađeš odgovor na vBulletin Cummunity Forum-u, pa javi šta si saznao.
Hvala na podršci i komplimentima.
Što se tiče snalaženja sa računarima, to je relativno, i na ovom forumu ima dosta njih koji se snalaze bolje od mene
Moja prednost je samo to što imam dosta dobre volje, i živce za bar njih trojcu.

Samo letimično sam pogledao forume:
www.vbulletin.org i www.vbulletin.com
no pretragom sam samo dobijao rešenja za postavljanje klipova, ali ne i za njihovo blokiranje.

BTW kako red i nalaže, i pre nego što sam ovde postavio pitanje, pogledao sam da li rešenje postoji na mozillazine i na zvaničnom sajtu mozille. Sačekaću prvo da se ovde javi neko stručniji od mene, pa ću onda ako treba da postavim pitanje ako treba i autoru stop autoplay ekstenzije.
Nije mi problem, al' bih ipak da izbegnem ako je ikako moguće da stavljam na probu moj Engleski.

staro
  (#244 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide

Odgovor: Imam predlog! - 19.01.2008, 21:06

Citat:
simke kaže: Pogledaj poruku
Ne znam da li vBulletin® omogućava takvu akciju,...
Očigledno da omogućava

Firefox Toolbar --> Tools --> Add-ons
i u novootvorenom prozoru klik na "options" (crvena strelica)

ukoliko nemate već instaliranu extenziju Stop AutoPlay klik na get extension, u novootvorenom prozoru odabrati "Photos, Music & Videos" i naći extenziju Stop autoPlay medju ponudjenim, ili jednostavno pratiti sledeći link:
Link ka Stop AutoPlay Extension

nakon klika na tab "options" u novootvorenom prozoru pritisnuti Tab "flash" i podesite kao što je prikazano na slici:

I to je to
Stranice će se mnogo brže učitavati
jedina razlika što plejer neće više izgledati kako ste navikli:

nego će biti "beo":

Ako vas zaintrigira naslov ili ostavljeni opis video klipa, dovoljno je da kliknete na bilo koji deo plejera da bi ga startovali.

Sve slike su postavljene u thumb modu
... za prikaz slike u punoj veličini kliknuti na nju.

.................................................. .................................
PS Potpuno mi je jasno da ovaj post ne bi trebao da stoji ovde
No takodje mi je jasno i da bi ga retko ko pročitao da sam ga stavio u npr u temu "predložite softver" ili u nekoj temi posvećenoj Mozilla Firefox-u
Pošto je logični nastvak i odgovor na predhodne postove, zamolio bih da ostane na ovoj temi dok se ne pročita (od nedelju do mesec dana) Nakon toga može da se obriše, ili prebaci u temu Firefox dodaci ako mislite da će nekome ovo mali tutorijal biti od koristi.

.... kako vam drago

Poruku je izmenio Arthur Dent, 19.01.2008 u 21:20. Razlog: objašnjenje

staro
  (#245 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Imam predlog! - 20.01.2008, 02:38

Кад се оде на опцију "Нове поруке", добије се списак тема са новим порукама. Кад се кликне на неку тему, линк води на последњу поруку на тој теми.
Кад се оде на опцију "Последњи одговори", односно на неку од тема под том опцијом, линк води на прву поруку на тој теми.
Може ли како и ово друго да води на последњу поруку?

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#246 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide

Odgovor: Imam predlog! - 20.01.2008, 02:50

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Кад се оде на опцију "Нове поруке", добије се списак тема са новим порукама. Кад се кликне на неку тему, линк води на последњу поруку на тој теми.
Кад се оде на опцију "Последњи одговори", односно на неку од тема под том опцијом, линк води на прву поруку на тој теми.
Може ли како и ово друго да води на последњу поруку?
Podešavanje opcija i u Prikazu tema
postaviš na linearno - najstarije prvo
objašnjenje imaš i u uputstvu: link za - Koje su sve mogućnosti za prikaz tema?

staro
  (#247 (permalink))
NIKNIK
Početnik
NIKNIK će uskoro postati poznat članNIKNIK će uskoro postati poznat član

Član od: 09.01.2008.
Poslednji login: 27.11.2008 18:07
Odgovor: Imam predlog! - 11.02.2008, 14:40

На неким другим Форумима приметио сам тему у оквиру питања и одговори за рад форума, као мали подфорум где се наводи ко је и због чега опменут, удаљен итд....

Сматрам да је то изузетно добра пракса, јер рад на форуму постаје отворен ( што је циљ постојања самог Форума ) свима и укида неке личне нетрпељивости или сумњу у њих, поготово што сва одговорна лица стоје иза својих одлука.

На овакав начин би се и нама који још немамо опмене итд омогућило да у пракси видимо шта неваља.

staro
  (#248 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:52
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Imam predlog! - 11.02.2008, 21:18

Predlog se odbija.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#249 (permalink))
alokin74
OnajKojiLajeNaZvezde
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: juče 21:20
Godine: 34
Od