|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Imam predlog! |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Imam predlog! -
09.06.2006, 12:50
Navika je čudo, navika je čudo bla bla bla ![]()
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 17.08.2008 15:56
Pol: Muško
Godine: 15
|
29.06.2006, 22:26
Dragi nasi administratori, imam jednu molbu za vas. Naime ako bi "reputacija" mogla da se daje malo cesce, npr. dam sad Meggy reputaciju a onda 5 puta nekim drugim clanovima da bih opet mogao da dam reputaciju clanu Meggy? ( SADA JE PRAVILO DA MORAM 10 PUTA DA DAM REPUTACIJU NEKOM CLANU DA BIH PONOVO MOGAO DA JE DAM U OVOM SLUCAJU MEGGY )
|
|
|
|
|
|
Administrator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
|
29.06.2006, 23:33
Vlado, to pravilo postoji iz određenog konkretnog razloga i namerno je određena cifra od 10 različitih članova. Mi shvatamo da je to dosta često problem, jer se dešava da ne postoji 10 različitih članova kojima bi ti želeo da daš reputaciju, ali takva pravila naprosto moraju da postoje.
|
|
|
|
Odgovor: Par reci o sajtu... |
|
|
Snebivljiva Aždaja
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:10
Godine: 33
|
Odgovor: Par reci o sajtu... -
23.08.2006, 10:07
Ček' da izjavim i ovde nešto, sad mi pade na pamet
Mlogo sam volela onu sivu ( ), ali ponekad, kad sam htela da je prebacim, ona bela me ubijala skroz Ovo osveženje prija i dođe mu kao zlatna sredina, i sviđa mi se (mada ostaju one moje želje od ranije ) In fact, ovo me sad podseća na feng shui internet (onaj web vaastu ), ima neki spiritual balance, skroz A ako i ovde bidne moglo da se ubaci više tema - iiihhaaaaaaaaaaa! Lepo, znaš kako ![]() p.s. i moja vučina ima bolju senku kao da je jače Sunce od jutros ![]()
|
|
|
|
Odgovor: Par reci o sajtu... |
|
|
Botino blago
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.04.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 20:17
Godine: 32
|
Odgovor: Par reci o sajtu... -
28.08.2006, 14:24
Ma, da, sad je, ono, urban, sega, mega, Mc, Dj, al'...taaaaako sam volela one suncokrete da me jutrom pozdrave...
![]() Trebalo je ziveti. " |
|
|
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 22:57
|
24.09.2006, 19:44
Evo mene sa jednim pitanjem/predlogom. Postoji li opcija da se vidi kome sam do sada dala reputaciju i na koje postove? Prosto da se usled svoje zaboravnosti ne ponavljam.
|
|
|
|
|
|
Administrator
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Godine: 26
|
24.09.2006, 19:50
Ne postoji takva opcija. Mogućnost da se ponovite takođe ne postoji, obzirom da se za jednu određenu poruku samo jednom može dati reputacija.
|
|
|
|