VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#181 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Imam predlog! - 29.08.2007, 21:01

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
Предлог у вези гласања за члана месеца - да се уведу и негативни бодови, као не репутацији.
Рецимо, пошто сад имамо на располагању 1+2+3+4+5 јест једнако... три памтим... четири пишем.... ту негде од 13 до 17 бодова... да можемо да бирамо да ли ће то бити позитивни или негативни бодови.
И онда рецимо Лебу дам минус 5 и то му се одбије од бодова које већ има. Или да се дозволи и сабирање, тако да могу да му дам свих 15 негативних
Odbija se.

Citat:
love hunter kaže: Pogledaj poruku
...dobro veche,dve stvari:

1. malopre mi je moderatorka najljubaznije skrenula paznju na to da bi,ako otvaram novu temu u delu "muzicki tekstovi", bilo pozeljno da obradim barem polovinu tekstova od te grupe (nepisano pravilo). Ej, ljudi...znaci,za INXS bi mi trebalo jedno 70 postova. Da ne spominjem,recimo,Rolingstonse...postavljac teme bi se bas nakopipejstovao. Sad ozbiljno,mislim da je takav nacin otvaranja tema krajnji apsurd. muzika je oblast u zivotu u kojoj bi trebalo da uzivamo svi,izmedju ostalog i deleci je izmedju sebe. A ako ja na pocetku ispisem sve najbolje pesme,sta ostaje drugima,koji vole tu grupu mozda i vise nego ja. U startu se uskracuje mogucnost za nadovezivanje i zajednicko uzivanje. Cemu onda cela prica?
Dala sam već objašnjenje što se tiče toga: http://www.vojvodinacafe.com/forum/o...tml#post163007

Sa moderatorkom ću razgovarati. Ubuduće se za "pritužbe" na rad moderatora obratite administratorima privatnom porukom. Forum za predloge nije mesto koje je predvidjeno za tu priču.

Citat:
2. U vezi ocenjivanja-kada je u pitanju negativan (pa i pozitivan) rejting, predlozio bih da se izbaci (ako je moguce) opcija anonimnog ocenjivanja...to mi deluje bas onako, mishevski...neki lik,tamo iz rupice,mi oduzima poene (koji mi,btw.,uopste nisu bitni,ali mi je bitan nacin na koji se daju i uzimaju) ,a ja ne znam ni ko ni zasto. Ukoliko nekada nekome budem povecavao ili oduzimao rejting,on ce to znati,budite sigurni.

...toliko,hvala...
I o ovome smo diskutovali mnogo puta, na mnogim temama... a odgovor ostaje isti.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#182 (permalink))
veljko yaric
Pristupacan
veljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Suncaveljko yaric obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 26.07.2007.
Poslednji login: 14.01.2008 14:24
Pol: Muško
Godine: 25
Odgovor: Imam predlog! - 02.09.2007, 02:00

Imam predlog da se odredi sta ja znam neki broj smajlija koji se mogu koristiti u danu bez texta a ako se ne iskoriste da se prenesu u naredni dan i tako isto do nekog odredjenog broja Sta vi mislite kad se vec tolika zbrka stvara oko tih smajlija

:c esces:

u svakom zlu ima nesto dobra

staro
  (#183 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Odgovor: Imam predlog! - 02.09.2007, 13:08

Mora da se šališ...

Misliš na korišćenje smajlija u trač partiji? Objasnila sam nekoliko puta, a evo i ponovo ću, nadam se poslednji put... Nikome nije zabranjeno da koristi smajlije u trač partiji i ako nekome nije jasno šta je spamovanje, nacrtaću. Dakle:
JA:
TI:
JA:
TI:
JA:
TI:

I tako u nedogled... a ovo je neretka situacija na traču... Dakle, koristite smajlije umereno uz tekst, nemojte spamovati i lupati ih samo da biste nešto nalupali.

Za ono prenošenje broja smajlija u naredni dan se takodje nadam da si se šalio... Šta misliš, ko bi vodio evidenciju o tome?

staro
  (#184 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Imam predlog! - 02.09.2007, 13:31

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Šta misliš, ko bi vodio evidenciju o tome?
Evo ja ću...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#185 (permalink))
Lady S
Administrator

Odgovor: Imam predlog! - 02.09.2007, 15:02

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
Evo ja ću...
Ok, pošto si se dobrovoljno predložio, smatraću da si se obavezao na ovu dužnost, a ako budeš zabušavao - banovaćemo te. Dogovoreno.

staro
  (#186 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Godine: 25
Odgovor: Imam predlog! - 02.09.2007, 15:27

Ovo je spamovanje a ne to tvoje LadyS

ja:

ja:

ja:

ja:

ja:

ja:

ja:

ja:

ja:

goldie

staro
  (#187 (permalink))
Duh
IsNoGood
Duh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamantDuh je dijamant

Član od: 17.06.2007.
Poslednji login: 13.07.2008 19:07
Odgovor: Imam predlog! - 02.09.2007, 15:48

Molim da udje u zapisnik da Administrator javno podrzava lupanje recki, da se ne ospe paljba po meni sto iste lupam... Pocinjem...

"Ride. Because children need heroes."

staro
  (#188 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Imam predlog! - 03.09.2007, 10:28

Citat:
Duh kaže: Pogledaj poruku
Molim da udje u zapisnik da Administrator javno podrzava lupanje recki, da se ne ospe paljba po meni sto iste lupam... Pocinjem...
...a gde lupaš recke?... ...možda bi administratorica bila ljubazna da mi pomogne oko lupanja recki kod mene....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#189 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 01:08
Odgovor: Imam predlog! - 04.09.2007, 17:27

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Misliš na korišćenje smajlija u trač partiji? Objasnila sam nekoliko puta, a evo i ponovo ću, nadam se poslednji put... Nikome nije zabranjeno da koristi smajlije u trač partiji i ako nekome nije jasno šta je spamovanje, nacrtaću. Dakle:
JA:
TI:
JA:
TI:
JA:
TI:

I tako u nedogled... a ovo je neretka situacija na traču... Dakle, koristite smajlije umereno uz tekst, nemojte spamovati i lupati ih samo da biste nešto nalupali.
Прво и пре свега бих да изразим одушевљење одлуком у вези смајлија на трачу, престала је смајлиманија и коначно је почело нешто да се прича. Ком је факин занимљиво да гледа ревију смајлија...
Имам још један предлог, да се на трачу