|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: предлог google talk |
|
Odgovor: Imam predlog! |
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 21.06.2007.
Poslednji login: 17.07.2007 18:11
Pol: Muško
Godine: 49
|
Odgovor: Imam predlog! -
26.06.2007, 00:50
Ceo website TREBA DA SE POJEDNOSTAVI
MORE USER FRENDLY, kako da prevedem, MORE USER FRENDLY? ...pola je na stranom jeziku pola na nasem a onda mi napisu da je strani jezik zabranje. MANJE OGRANICENJA VISE SLOBODE I JEDNOSTAVNIJE COMUNICIRANJE... Suvise su zakoplikovali this website..., administrators, zavrnite rukave i napravite "USER FRINDLY" website Hvala nan paznji, da barem znam kome saljem email..., laku noc ovde je oko 16:00 California - sada kasno u okolini Novoga Sada i lepoga Petrovaradina. Sinisha |
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 01:37
Pol: Žensko
Godine: 25
|
26.06.2007, 01:10
@Sinisha
Znate kako Sinisa, interfejs sajta moze da bude User friendly, ali ako i sam USER nije FRIENDLY prema sajtu, onda ne vredi ni da sajt bude FRIENDLY prema USER-u. |
|
|
|
|
|
Support
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Pol: Muško
|
26.06.2007, 01:13
Da se nadovožem na Goldie:
Sve opcije i svi linkovi su na vidnom mestu, veliki procenat akcija vraća odgovor, termini su na srpskom jeziku, postoje prečice, prevlačenjem miša preko linkova menja se boja istih, takođe i pointer itd. Naravno, reči poput Download je besmisleno prevoditi, jer sve sem toga zvuči smešno, a i svako zna šta je Download. Jednostavno, kompjuterski termini su se odomaćili i prevođenje istih je besmisleno. Hard disk je hard disk, a ne tvrdokorina. Pisanje na stranom jeziku je zabranjeno iz prostog razloga što je ovo srpski sajt, a u Srbiji se govori srpskim jezikom. Ne znaju svi članovi druge jezike, a koja je onda poenta pisanja, ako to neko ne zna da pročita. Inače, ovo što ste poslali nije e-mail (opet odomaćeni strani termin), već poruka iliti post. Hvala na predlozima, ali neće biti prihvaćeni. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.05.2007.
Poslednji login: 04.11.2008 19:19
Pol: Žensko
|
28.06.2007, 09:44
Htela bih da predložim, ako je izvodljivo, da se sa foruma književnost, izdvoje i sinhronizuju teme „moja priča“ i „moja pesma“, u jedan podforum, koji bi, između ostalog, sadržao komentare i kritike čitalaca. Ovako stoje priče i pesme usamljene i čini se nepročitane. Mnogim talentovanim piscima i pesnicima fali direktan odnos sa nama čitaocima. To bi bilo izvodljivo i kad bi naslov bio manje ličan. Ono „moje“ mi deluje kao zabranjena zona za komentare. (Moglo bi da se zaove „pronadji svoje mesto“).
Rado nešto lepo i novo pročitam ali nemam gde da ostavim komentar... jedino na privatne poruke a to zna da bude pogrešno shvaćeno. Unapred se radujem i zahvaljujem ako moj predlog bude prihvaćen. Za ostalo još nemam zamerke ![]() I ovim putem pohvaljujem moderatore i naravno najbolji ![]() |
|
|
|