VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > VojvodinaCafe > Predlozi, pohvale i kritike

Predlozi, pohvale i kritike Ukoliko imate neku ideju ili sugestiju za poboljšanje rada foruma, napišite je na ovom mestu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Imam predlog!
staro
  (#101 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Imam predlog! - 08.04.2007, 14:00

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
konkretno mislim da se otvori deo foruma, gde bi teme bile otvarane po odredjenim delatnostima, npr., tema izbor namestaja, ili izbor izolacije za kuću, ili izbor kućnih aparata i saveti oko njih, ili saveti oko popravke ,kupovine kola, itd....različita iskustva nam uvek mogu pomoći....
Na forumu Hobi postoji podforum Uradi sam gde vec postoje slicne teme vezane za uredjenje stana

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#102 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Pol: Muško
Godine: 37
Odgovor: Imam predlog! - 08.04.2007, 14:08

Citat:
Lillith kaže: Pogledaj poruku
Na forumu Hobi postoji podforum Uradi sam gde vec postoje slicne teme vezane za uredjenje stana
...hvala.... ...a za ostale stvari?...ne bi bilo loše da se to nekako grupiše, da svi ti saveti budu na jednom mestu, ne samo majstorski zanati, nego saveti vezani za sve ostalo, zdravlje, putovanja, i eventualna pitanja...

...u principu mi je ideja bila da svako od nas na tom delu foruma otvori temu za oblast u kojoj misli da moze da pomogne drugima savetom vezanom za svoju struku, konkretno, recimo za izbor audio tehnike, televizora, klima, opreme za grejanje, rezervnih delova za automobile, alata....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#103 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Odgovor: Imam predlog! - 08.04.2007, 14:23

Citat:
lav71 kaže: Pogledaj poruku
...hvala.... ...a za ostale stvari?...ne bi bilo loše da se to nekako grupiše, da svi ti saveti budu na jednom mestu, ne samo majstorski zanati, nego saveti vezani za sve ostalo, zdravlje, putovanja, i eventualna pitanja...

...u principu mi je ideja bila da svako od nas na tom delu foruma otvori temu za oblast u kojoj misli da moze da pomogne drugima savetom vezanom za svoju struku, konkretno, recimo za izbor audio tehnike, televizora, klima, opreme za grejanje, rezervnih delova za automobile, alata....
Ideja je super,ja sam samo za onaj dio navela da vec postoji a za ostalo sacekajmo admine

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#104 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Odgovor: Imam predlog! - 08.04.2007, 14:58

Predlog usvojen i već sproveden u delo.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

staro
  (#105 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:33
Godine: 46
Odgovor: Imam predlog! - 19.04.2007, 20:06

Zamolila bih i dala predlog svim administratorima i moderatorima da se medju sobom dogovore o kriticnosti pojedinih tema. Naime, licno mi se ne dopada poslednji post Lilithkoja je, po meni malo preostro reagovala u svom poslednjem postu na temi "Masakr na Virginia Tech" imenujuci SQUAW. Forumasi imaju pravo da iznesu (bez provociranja) svoje misljenje u vezi neke teme. Ovo isto bi trebalo da se odnosi i na administratore i moderatore koji ucestvuju u istim.

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#106 (permalink))
lav71
garovix
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: 29.11.2008 23:59
Godine: 37
Odgovor: Imam predlog! - 19.04.2007, 21:27

...ja imam predlog da u duhu tolerancije oni koji večito imaju potrebu da misle umesto drugih i nameću svoje kodekse ubuduće to ne čine, i puste one druge da sami misle svojom glavom (kakva god da je) pa makar to bilo i pogrešno.... jer nas prepucavanja uvek dovedu na pogrešan put....

...četkam garave......dimnjake...

staro
  (#107 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 24.11.2008 22:17
Godine: 26
Odgovor: Imam predlog! - 19.04.2007, 21:30

Draga Zoe, mogu da nabrojim više od jedne situacije (ne uključujući današnju) u kojoj si ti reagovala na forumu vršeći dužnosti moderatora. Tema se neće ukinuti, i ukoliko neko nije u stanju da civilizovano razgovara - biće obrisan i kraj priče. Drama je bespotrebna. Ko ne želi da piše na nekim delovima foruma - ne mora i niko ga ne tera. Rad moderatora je moja briga i sama sam sposobna da procenim da li neko radi dobro ili ne, tako da bilo koji komentar članova o radu moderatora - neće biti uzet u razmatranje, jer i sama imam dovoljno mozga da procenim da li je nešto u redu ili nije.

Citat:
ZOE kaže:
Forumasi imaju pravo da iznesu (bez provociranja) svoje misljenje u vezi neke teme.
Tačno. Takođe, forumaši treba da se pridržavaju teme i da nakon prilično blage i diskretne opomene supermoderatora prime k znanju to što im je rečeno.

Citat:
Ovo isto bi trebalo da se odnosi i na administratore i moderatore koji ucestvuju u istim.
Moderatori i administratori vrše svoju dužnost i na ovom forumu najčešće reaguju poprilično blago, ukoliko ima nekoga ko to sluša. Ukoliko neko ne sluša, potrebno je reći malo glasnije.

Kraj priče.

staro
  (#108 (permalink))
cicka
BitterSweet
cicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članovacicka je miljenik mnogih članova

Član od: 15.05.2007.
Poslednji login: 04.08.2007 15:25
Odgovor: Imam predlog! - 24.05.2007, 12:19

Posle ova zadnja dva - tri posta se i plasim nesto predloziti da ne bih dobila po tintari ali aj' sto treba da budne nek budne...

Htela sam pitati da li je mozda, pametno odn. zanimljivo, posto vidim da ima jako puno clanova koji se zadrzavaju po nekoliko sati na forumu (i sama sam deo njih), da se otvori mozda forum koji bi sadrzao blogove korisnika. Ako se ne bi zamlacivali nekim preteranim opcijama i mogucnostima, to bi mogao biti jedan forum sa otvorenom temom za svakog korisnika ko zeli da pise ponaosob i ne bi bilo potrebe da se otvaraju multiple teme za svaki post.

Eto...ne znam koliko je pametno i ne znam koliko je potrebno truda da se ovo sprovede u delo ali mislim da bi bilo zanimljivo, eto ja bih bila prva koja bih citala online dnevnike mnogih korisnika.

Unapred hvala na odgovoru...

Osmeh Je Kriva Linija Koja Ispravlja Sve Stvari

staro
  (#109 (permalink))
Jolly_walker
Početnik
Jolly_walker je dijamantJolly_walker je dijamantJolly_walker je dijamantJolly_walker je dijamantJolly_walker je dijamantJolly_walker je dijamant

Član od: 20.05.2007.
Poslednji login: 04.11.2008 19:19
Odgovor: Imam predlog! - 24.05.2007, 12:57

Citat:
cicka kaže: Pogledaj poruku
Posle ova zadnja dva - tri posta se i plasim nesto predloziti da ne bih dobila po tintari ali aj' sto treba da budne nek budne...

Htela sam pitati da li je mozda, pametno odn. zanimljivo, posto vidim da ima jako puno clanova koji se zadrzavaju po nekoliko sati na forumu (i sama sam deo njih), da se otvori mozda forum koji bi sadrzao blogove korisnika. Ako se ne bi zamlacivali nekim preteranim opcijama i mogucnostima, to bi mogao biti jedan forum sa otvorenom temom za svakog korisnika ko zeli da pise ponaosob i ne bi bilo potrebe da se otvaraju multiple teme za svaki post.

Eto...ne znam koliko je pametno i ne znam koliko je potrebno truda da se ovo sprovede u delo ali mislim da bi bilo zanimljivo, eto ja bih bila prva koja bih citala online dnevnike mnogih korisnika.

Unapred hvala na odgovoru...
Što se mene tiče ja se slažem! Mada još nisam sve teme pregledala... ali evo sad ću; malo po malo pa ću vas stići

staro
  (#110 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju